“Her zaman halkın içinde”

Her fırsatta Bartınlı vatandaşların sıkıntılarını, taleplerini dinleyerek daima hizmet odaklı çalışan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor. İl Başkanlığına hızlı bir giriş yapan Kalaycı, hem parti il binasında vatandaşlarla bir araya gelerek hem de Bartın sokaklarını dolaşarak halkın nabzını tutuyor. Esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Kalaycı, hem vatandaşların sorunlarını dinliyor hem de yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor.
Bu haber 2018-11-23 09:00:27 eklenmiş ve 358 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, yaptığı ziyaretlerle her zaman halkın içinde olduğunu gösteriyor. Vatandaş ve esnaf ziyaretleri ile eksiklikleri yerinde tespit eden Kalaycı, vatandaşların sorunlarına çözüm buluyor. Esnaf ziyaretleri ile esnafın derdini, sıkıntısını ve tasasını dinleyen Kalaycı, bir yandan da il başkanlığı dönemindeki çalışmaları vatandaşlara aktarıyor. Kalaycı, AK Partiye gönül vermiş ve eski yönetim kurulu üyeleriyle de istişarelerde bulunmayı ihmal etmiyor.

 

Halkın sorunlarıyla yakından ilgileniyor

 

Kalaycı ve il yönetim kurulu üyeleri aynı zamanda hasta ziyaretlerini de aksatmamaya özen gösteriyor. Salı ve Cuma günleri de halk günü toplantıları yaparak, bire bir vatandaşları dinleyen Kalaycı, sürekli vatandaşlarla iç içe bulunuyor. Mahalle ve köy muhtarlarıyla da görüşmelerini sürdüren Kalaycı, son olarak Büyükkızılkum Köyü Muhtarı Ersin Değer ile görüşerek, talepleri dinledi. Sohbet havasında geçen ziyarette Muhtar Değer, misafirperverliğinden dolayı İl Başkanı Kalaycı’ya teşekkür ederek, köy ile ilgili sorunları iletti. 

 

“Halka hizmet hakka hizmettir”

 

Gerçekleştirilen ziyarette değerlendirmelerde bulunan Kalaycı, halkla iç içe olmanın en büyük zenginlik olduğunu belirterek “Vatandaşlarımızdan aldığımız güçle daima ileri gitmek, şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek için canla başla çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza yakın olmayı her fırsatta onlarla istişare etmeyi hep ilke edindik. İlimizi hep birlikte yöneteceğiz ve sorunlarını çözeceğiz. Vatandaşlarımızla birlikte eksiklikleri ve yanlışları tespit edip onlarla birlikte çözüm arıyoruz. Bizler hizmet için bu makamları işgal ediyoruz. Halka hizmetin hakka hizmet olduğunun da bilincindeyiz.” dedi. 

 

Muhtarlarımızın yeri çok önemli

 

Muhtarlarla da sürekli görüşmeler yaptığını söyleyen Kalaycı; “Muhtarlarımızla her fırsatta görüşüyorum. Çünkü onlar halkımızı temsilen seçiliyorlar. Onların taleplerini bizlere iletiyorlar. Bu nedenle muhtarlarımızın yeri çok önemli. Tabii muhtarlarımıza yeni sistemde daha da büyük işler düşüyor. 16 Nisan’da kabul edilen Anayasa değişikliğiyle milletimiz cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini onayladı, şimdi bu sistemin uygulamada ki halini görüyoruz. Yeni yönetim sisteminde muhtarlarımız yine çok önemli bir görev üstleniyorlar. Muhtarlarımızdan beklentimiz sorumluluk alanlarındaki yerleşim birimlerine her anlamda sahip çıkmalarıdır. Mahalli idareler ve merkezi yönetim organlarıyla mahalle ve köy arasındaki ilişki, hiç şüphesiz yine muhtarlarımız üzerinden yürüyecektir.  O nedenle geçmişte olduğu gibi her zaman muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

 

“Neler yaptığımı biliyorsunuz”

 

31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kalaycı; “2019 seçimleri bu bakımdan büyük önem taşıyor. Muhtarlarımızdan ve tüm milletimizden bu seçimlerin gelecek çeyrek asrımızı, yarım asrımızı belirleyecek önemde olduğunun bilinciyle ben tercihlerinizi yapmanızı sizlerden özellikle istirham ediyorum. 15 senede bizim neler yaptığımızı ülkemizde biliyorsunuz. Eğitimde neler yaptık, sağlıkta neler yaptık, adalette neler yaptık, emniyette neler yaptık, ulaşımda neler yaptık, tarımda neler yaptık, enerjide neler yaptık, dış politikada neler yapıyoruz, bunların hepsini biliyorsunuz. Yapacağımız çok önemli çalışmalar da var. Bunları insanlara anlatmak gerekiyor. Burada bizler kadar sizlere de büyük iş düşüyor. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›