Başkan çalışmaları inceledi, koordinasyonu sağladı

Sel suyuna maruz kalan Cumhuriyet Mahallesi 418. ve 261. Sokak, Kemerköprü Mahallesi Çatmaca Sokak, 875. ve 878. Sokak’ta ev ve işyerlerinin bodrum katında devam eden temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Selin izlerini silebilme adına ne gerekiyorsa yapıyoruz. Sel suyuna maruz kalan evlerin tespit çalışmalarını ve temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Çalışmaları yerinde inceleyerek, daire müdürlerim koordinasyonunda görevli personellerimizin ihtiyaç duyulan noktalara sevkini sağlıyoruz” dedi.
Bu haber 2022-07-16 10:45:28 eklenmiş ve 59 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, sel suyuna maruz kalan Cumhuriyet Mahallesi 418. ve 261. Sokak, Kemerköprü Mahallesi Çatmaca Sokak, 875. ve 878. Sokak’ta ev ve işyerlerinin bodrum katında devam eden temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.

 

 

İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “İlimizde meydana gelen sel felaketi sonrası tüm ekipman, makine ve personelimizle sahadayız. Selin izlerini silebilme adına ne gerekiyorsa yapıyoruz. Sel suyuna maruz kalan evlerin tespit çalışmalarını ve temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Çalışmaları yerinde inceleyerek, daire müdürlerim koordinasyonunda görevli personellerimizin ihtiyaç duyulan noktalara sevkini sağlıyoruz. İnşallah kısa sürede selin izlerini tamamen silmiş olacağız. Tüm birimlerimiz sahada çalışıyor. Bartın Belediyesi afette de vatandaşının yanında olmuştur. Olmaya da devam ediyor. Bu afette görev alan personelimize çok teşekkür ediyorum. İl dışından destek amaçlı gelen ekiplere minnettarız. Görev alan herkesten Allah razı olsun. İnşallah bu zorlu süreci tüm kurumlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarla kısa sürede geride bırakacağız” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›