Başkan bayramda da boş durmadı

Bayramını da vatandaşlarla birlikte geçiren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, köyleri ziyaret ederken vatandaşların evlerine de misafir olarak bayramlarını tebrik etti.
Bu haber 2022-07-14 14:39:02 eklenmiş ve 70 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kurban Bayramı’nda da şehir merkezinde ve köylerde ziyaretlerini sürdürdü.

 

 

Bayramda da boş durmayan Başkan Akın, Büyükkıran Köyü, Kurtköy Köyü, Bayıryüzü Köyü, Çubuklu Köyü, Yenihan Köyü, Hacıosmanoğlu Köyü, Uluköy Köyü, Özbaşı Köyü, Kumluca Kirsinler Köyü ve Kumluca Keçideresi Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

 

 

Kumluca beldesine bağlı köylerdeki ziyaretlerde Başkan Akın’a Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can da eşlik etti. Yaptığı ziyaretlerde Belediye projeleriyle ilgili bilgi veren Akın, talep ve önerileri de dinledi.

 

 

 

İlimizde geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketi sonrası yapılan çalışmaları da anlatan Akın, yaraların sarılması için Bartın Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yerine getirildiğini söyledi.

 

 

Ev ziyaretlerinde bulundu

 

 

Kent merkezindeki ziyaretlerinin yanı sıra köy ziyaretlerine de büyük önem veren Akın, vatandaşların evlerine de misafir olarak bayramlarını tebrik etti. Bu kapsamda Akın, Karaköy Mahallesi sakinlerinden Mehmet Bay ve ailesine, İstanbul Bükçekmece Mimaroba Mahallesi Muhtarı Cengiz Üstünyer’in Kozcağız’daki evine, Ağdacı Mahallesi sakinlerinden Ersin Ok’un evine, Milliyetçi Hareket Partisi Abdipaşa Belde Başkanı Yılmaz Demirtaş’ın evine ve MHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Aynur Yıldırım’ın Çukurbük Köyü’ndeki evine misafir oldu.

 

 

“Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin”

 

 

Bayram ziyaretleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, huzurlu ve bereketli bir bayramı geride bıraktıklarını belirtti. Akın, açıklamasında; “Kurban Bayramını hemşerilerimizle bir arada kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar paylaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı müstesna günlerdir. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Tüm İslam âleminin kurban bayramını tebrik ediyorum. Kurban Bayramında da belediye olarak tüm ekiplerimiz ile vatandaşlarımızın hizmetinde olduk. Bayram süresince mesai gözetmeksizin canla başla çalışan personelimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›