Başkan Futbol Dostluk turnuvasına katılan sporcuları tebrik etti

Beraberindeki heyetle birlikte Özbaşı köyü’nü ziyaret ederek geleneksel olarak düzenlenen Futbol Dostluk Turnuvası kapsamında oynanan karşılaşmaları izleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Futbol Dostluk Turnuvasına katılan sporcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bu haber 2022-07-14 14:38:02 eklenmiş ve 83 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte Özbaşı Köyü’nü ziyaret ederek, geleneksel olarak düzenlenen Futbol Dostluk Turnuvası kapsamında oynanan karşılaşmaları izledi.

 

 

Müsabaka sonrası futbolcuları tek tek tebrik eden Başkan Akın, sporun önemine değindi.

 

 

Akın, köy programıyla ilgili açıklamasında; “Özbaşı Köyü’ndeki esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bayramlaştık. Ziyaretimizde Bartın Dernekler Federasyonu BARFED Başkanı Sayın Mehmet Yılmaz, Bartın Özbaşılılar Dernek Başkanı Sayın Muharrem Aydoğan ve Özbaşı Köyü Muhtarı Sayın Zülgari Ünlük ile sohbet ettik. Özbaşı Köyünde geleneksel olarak düzenlenen Futbol Dostluk Turnuvasına katılan sporcularımız ile hatıra fotoğrafı çektirdik. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›