Başkan vatandaşların mutluluklarına ortak oldu

Kurban Bayramı’nda da özel gün davetlerine katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak olan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “hayata dair iyi kötü acı tatlı ne varsa birlikte yaşayıp derdine ve hüznüne de ortak olduğum vatandaşlarımızın tüm özel gün davetlerine de katılmaya gayret ediyorum. Vatandaşlarımızın bize ihtiyaç duyduğu her zaman yanlarında olarak üzerimize düşen konularda gerekli desteği vermeye çalışıyorum” dedi.
Bu haber 2022-07-14 14:36:44 eklenmiş ve 71 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kurban Bayramı’nda da özel gün davetlerine katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oldu.

 

 

Başkan Akın, ilk olarak Gamze ile Can Bilgiç çiftinin biricik evladı Pamir için düzenlenen 1. yaş günü kutlama programına katıldı.

 

 

Akın, Minik Pamir’e ailesiyle birlikte sağlıklı mutlu ve huzur dolu bir ömür diledi.

 

 

Hayırlı uğurlu olmasını temenni etti

 

 

Doğum günü etkinliklerinin ardından Akın, Ayhan-Sedat Yalçın’ın kızı Burcu ile Nermin-Orhan Gürcan’ın oğlu Alper’in düğününe katılarak mutluluklarını paylaştı.

 

 

Birgül ile Ali Güneş çiftinin evlatları Deniz ve Miran’ın sünnet merasimine de katılan Akın, daha sonra da Çil ve Yağcıoğlu ailelerinin kıymetli evladı Derya ile Murat’ın düğün merasimine, Emine-Rıza Çilek’in kızı ile Fatma-Ali Gökbayrak’ın oğlu düğününe katılarak, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk diledi.

 

 

Son olarak da Akın, Somaklı ve Özkan ailelerinin kıymetli evlatları Selin ile Engin’in nişan yüzüklerini takarak, evliliğe giden yolda mutluluklarına ortak oldu.

 

 

“Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız”

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, yaptığı açıklamada; “Hayata dair iyi kötü acı tatlı ne varsa birlikte yaşayıp derdine ve hüznüne de ortak olduğum vatandaşlarımızın tüm özel gün davetlerine de katılmaya gayret ediyorum. Vatandaşlarımızın bize ihtiyaç duyduğu her zaman yanlarında olarak üzerimize düşen konularda gerekli desteği vermeye çalışıyorum. Bundan sonrada aynı şekilde her zaman halkın emrine amade olmaya devam edeceğim. Bu önemli bayram günlerinde de vatandaşlarımızın özel anlarında yanında olduk. Davetleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi) 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›