Başkan, güreş müsabakalarını izledi

Sarıfasıl Mahalleleri Kalkınma Eğitim Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği organizasyonunda gerçekleştirilen güreş müsabakalarını izleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “sporun ve sporcunun destekçisi olarak, Ata sporumuz güreşin gelişmesi, yeni nesle aktarılması, öğretilmesi ve tanıtımının yapılması amacıyla çalışan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Bu haber 2022-07-14 14:34:09 eklenmiş ve 53 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Sarıfasıl Mahalleleri Kalkınma Eğitim Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği organizasyonunda gerçekleştirilen güreş müsabakalarını izledi.

 

 

Müsabakalar öncesinde etkinliğe katılan vatandaşlarla selamlaşan Akın, bayramlarını tebrik etti.

 

 

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Akın, Başpehlivan ünvanını almaya hak kazanan Ahmet Erfidan’a madalya ve kupasını taktim etti.

 

 

Akın; “Sarıfasıl Mahalleleri Kalkınma Eğitim Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Turgay Yalçın ve dernek yönetimi organizasyonunda gerçekleştirilen güreş müsabakalarını Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanım Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanım Murat Demir, Abdipaşa Belediye Başkan Adayımız İsa Tuncer ile birlikte seyrettik. Bartın Dernekler Federasyonu BARFED Başkanı Sayın Mehmet Yılmaz, İstanbul Drahnalılar Dernek Başkanı Sayın Rıdvan Maden, İstanbul Abdipaşalılar Dernek Başkanı Sayın Hüseyin Aydoğan ve bayram tatili için memleketlerinde olan gurbetçilerimiz ile bayramlaştık. Sporun ve sporcunun destekçisi olarak, Ata sporumuz güreşin gelişmesi, yeni nesle aktarılması, öğretilmesi ve tanıtımının yapılması amacıyla çalışan herkese teşekkür ediyorum. Ahmet Erfidan ile İbrahim Çalış arasında gerçekleşen Başpehlivanlık müsabakasında Başpehlivan ünvanını almaya hak kazanan Ahmet Erfidan’a madalya ve kupasını taktim ettim. Organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›