“Hasankadı için neler yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Hasankadı Belediye Başkanı Adayı Şeref Emiroğlu, “Hasankadı Belediyesi’nin eksikliklerini çok iyi öğrendim. Nasıl hizmet etmem gerektiğini ve neler yapılması gerektiğini çok iyi biliyorum. Nasip olması durumunda Başkanlığımda tüm eksikleri gidereceğime ve her türlü hizmeti yapacağıma söz veriyorum.” dedi.
Bu haber 2018-11-22 17:07:52 eklenmiş ve 460 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

MHP İl Başkanlığı, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Hasankadı Belediye Başkan Adayını açıkladı.  Parti binasında yapılan aday tanıtım toplantısına MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz başta olmak üzere partililer katıldı.

 

Özçelik: “Bölge insanımıza en faydalı olacağız”

 

2009 yılında Hasankadı’da MHP Belde Başkanlığı yapan ve Hasankadılılar tarafından da oldukça sevilen Şeref Emiroğlu’nun Belediye Başkan Adayı olduğunu açıklayan MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, “Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili Milliyetçi Hareket Partisi olarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Her geçen gün yeni ivemeler kazanıyoruz. Merkez’de Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın’la,  Kumluca’da yine Belediye Başkanımız Sayın İsmail Can’la, Kozcağız’da Savaş Buyurman’la ilgili açıklamalarımızı yapmıştık. Bugün yine Hasankadı beldemizle ilgili adaylık açıklamamızı yapmak üzere bir araya geldik. Hasankadı Belediye Başkan Adayımız, 2009 yılında Belde Başkanlığı görevini yapmış, o dönemlerde Partimize hizmet vermiş olan Şeref Emiroğlu’dur. Cumhuriyet Halk Partisi’nde geçen dönem  siyaset yapmış ve Belediye Başkan adayı olmuştur. Çok güzel çalışmaları ve beldesinde de çok sevilen bir şahsiyet. Bununla beraberinde gelen arkadaşlardan da Allah razı olsun çok değerli katılımları var. İnşallah Bartın’ımıza, Hasankadı’mıza ve ülkemize hayırlara vesile olacağına inancımız sonsuzdur. Gayretimiz yaşamış olduğumuz bu şehirlerin eski heyecanlı günlerini kazanması, kaybedilen enerjilerin geri getirilmesidir. Doğduğu topraklarda doyamayan bölgenin insanlarına tekrar yeni kazanımlar sağlayabilmek, yeni heyecanlar katabilmek için yerel yöntimlerde söz sahibi olmak istiyoruz. Niyetlerimiz bundan başka birşey değildir. Allah utandırmasın, Allah’ın takdiri ve Hasankadılıların teveccühüyle bu seçimi kazanacağız. Bundan hiç şüphemiz yoktur. Bartın Belediyesi’nin de destek ve gayretleriyle o bölge insanının da teveccühleriyle kazanacağımız Hasankadı Belediyesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bölge insanımıza en faydalı olacağız.” dedi.

 

Emiroğlu: “Hep halkla içiçe oldum”

 

Hasankadı’ya neler yapılması gerektiğini çok iyi bildiğini dile getiren MHP’li Belediye Başkan Adayı Şeref Emiroğlu da nasip olması durumunda Başkanlığında tüm eksikleri gidereceğine ve her türlü hizmeti yapacağına söz vererek, “Esnaflık hayatım boyunca hep halkla içiçe oldum. Ben Hasankadı Beldesi’ni çocukluğumdan beri iyi tanırım. Hasankadılılar da beni çok iyi bilirler. Onların sevgisini ve saygısını zaman içerisinde çok iyi bir şekilde kazandığımı düşünüyorum. Çünkü onların hem çocukları, hem abileri oldum. Bu vesileyle Hasankadı halkı 2009 yılında Belediye Meclis Üyesi olarak beni tayin etti. Allah onlardan razı olsun. Bu görevim boyunca Hasankadı’nın gelişimi ve Hasankadıların rahatı için sürekli önergeler vererek çalışmalara çok büyük ivme kazandırdım. 2014 yılına geldiğimizde, benden memnun olan Hasankadı halkı beni Belediye Başkanlığı’na aday gösterdi. O seçimde çok az bir farkla Başkanlığı kaybettik. Tabi bunun da bir sebebi var. Bunu da ilerleyen zamanlarda açıklayacağım inşallah. Meclis üyeliğim boyunca Hasankadı Belediyesi’nin eksikliklerini çok iyi öğrendim.

 

“Partimizin ve halkımızın her zaman hizmetindeyim”

 

Nasıl hizmet etmem gerektiğini ve neler yapılması gerektiğini çok iyi biliyorum. Nasip olması durumunda Başkanlığımda tüm eksikleri gidereceğime ve her türlü hizmeti yapacağıma söz veriyorum. Bartın Belediyesini gözümüzün önünde Büyükşehir olarak görüyoruz. Cemal Akın Başkanımızın Kumluca’ya yaptığı yatırımların aynısını bizim Hasankadı Belediyesi’ne de yapacağına inanıyor ve ona çok güveniyorum. Kentimize hizmet edebilmek için Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan adayıyım. Bu zamana kadar Meclis üyeliğim ve başkan adaylığımda desteklerini benden esirgemeyen Hasankadı beldesindeki hemşehrilerime, gurbetteki dostlarımıza özellikle İstanbul Çağlayan Hasankadılılar Dernek Başkanımıza ve Çerkezköy Kabaklı Dernek Başkanımıza teşekkür ediyor, bundan sonra da desteklerini bekliyorum. Allah’tan adaylığımın partimize ve kentimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Partimizin ve halkımızın her zaman hizmetindeyim.” diye konuştu.

 

ETİKETLER : Bartın Milliyetçi Hareket Partisi Hasankadı Belediye Başkan Adayı Şeref Emiroğlu
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›