Sel afeti sonrası yapılan çalışmalar değerlendirildi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında kent genelinde halka daha kaliteli hizmetleri ortaya koyabilmek için, belediye olarak yürütmüş oldukları çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunarak yapılan işleri kontrol etti.
Bu haber 2022-07-13 15:25:23 eklenmiş ve 87 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediye Başkan Yardımcıları Erol Demirkoparanoğlu ve Hasan Arınan, Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu, daire müdürleri ve teknik personelin katılımıyla haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Belediye Başkan Yardımcılarım, Ar-Ge Birimi ve Daire Müdürlerimiz ile birlikte olağan toplantımızı gerçekleştirdik. Kentimiz genelinde halkımıza daha kaliteli hizmetleri ortaya koyabilmek için, belediye olarak yürütmüş olduğumuz çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunarak yapılan işlerimizi kontrol ettik. Tabii ilimizde meydana gelen sel afeti sonrası yaptığımız çalışmaları değerlendirdik. Yaraların sarılabilmesi adına üzerimize ne düşerse yerine getirme gayretinde olduk. Bu zorlu süreçte görevlerinin başında fedakarca çalışan daire müdürlerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. Allah başka afetler vermesin. Allah beterinden korusun” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›