“İlaçlama çalışmaları yapıyoruz”

Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sel afeti sonrasında hızlandırmış olduğu ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.
Bu haber 2022-07-13 15:22:40 eklenmiş ve 61 kez görüntülenmiştir.

 

Sele maruz kalan ev ve işyerlerinin yanı sıra yeşil alan ve su kanallarının çevrelerini ilaçlayan ekipler yapmış oldukları bu çalışma ile oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçiyor.

 

 

Çalışmaların önemine değinen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Sel afetinin ardından tüm ekiplerimizle sahada etkin mücadele veriyoruz. Sel afetinin izlerini silebilmek için gerçekleştirdiğimiz cadde ve sokaklarda çamur kaldırma ve yıkama çalışması, terfi merkezlerinin temizliği, selden etkilenen hanelerde su çekme, yıkama ve temizlik çalışması, yağmur suyu hatları ile kanalizasyon hatları temizliği, gıda malzemeleri dağıtımı, içme suyu ihtiyacı karşılanması gibi birçok çalışmayı eş zamanlı gerçekleştiriyoruz. Ayrıca oluşabilecek salgın hastalıkların önüne geçmek ve böcek, sinek gibi haşeratların üremesini engellemek amacıyla da sele maruz kalan ev ve işyerlerinin yanı sıra yeşil alan ve su kanallarının çevrelerinde ilaçlama çalışmaları yapıyoruz. Afetin izlerini silebilmek adına tüm ekiplerimizle çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›