“Birlik-beraberliğin pekiştirildiği günler”

Cumhuriyet Halk Partisi Bartın İl Başkanı Selim Karakaş Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Karakaş mesajında, “insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı ve dayanışmanın doruklara ulaştığı günlerdir Bayramlar” dedi.
Bu haber 2022-07-08 10:44:38 eklenmiş ve 91 kez görüntülenmiştir.

 

CHP İl Başkanı Selim Karakaş, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

 

Başkan karakaş, mesajında bayramların önemine değinerek, dini ve milli bayramların milletimizin gönlünde ayrı bir yere ve öneme sahip olduğuna işaret ederek milli ve dini bayramların, milli ve manevi duygularımızı coşturan, insanları kaynaştıran ve bir arada tutan en önemli günlerden olduğuna da dikkat çekerek, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı;

 

 

“Bayramların birlik-beraberliğin pekiştirildiği, dargınlıkların sona erdirildiği, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı ve dayanışmanın doruklara ulaştığı günlerdir Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Savaşın ve şiddetin hüküm sürdüğü dünya coğrafyasında, tüm insanlığın ihtiyacı olan, bayramların bu yanıdır. Başta halkımız olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı savaşların sona erdiği, insanların daha özgür yaşadığı, demokrasinin gerçek anlamda yaşam bulduğu, ülkemizde ve dünyada barışın, adaletin ve eşitliğin hâkim olduğu bir dünya dileğiyle, milletimizin Kurban Bayramı’nı kutlar, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularıyla kutluyorum.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Selim Karakaş Kurban Bayramı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›