Tepe: “Barış, huzur ve refah getirsin”

Birlik ve beraberliğimizin zirveye ulaştığı, toplumun her kesimini dayanışma ve yardımlaşma duygusuyla tek ve kardeş kılan, ayrılıkları bertaraf eden bir Kurban Bayramı’na hep birlikte erişmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe, barış, huzur ve mutluluk diledi.
Bu haber 2022-07-08 09:56:57 eklenmiş ve 126 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Tepe, mesajında Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa önemli bir mesaj ve çözüm önerisini içinde barındırdığına inandığını söyledi.

 

 

Tepe, mesajında “Birlik ve beraberliğimizin zirveye ulaştığı, toplumun her kesimini dayanışma ve yardımlaşma duygusuyla tek ve kardeş kılan, ayrılıkları bertaraf eden bir Kurban Bayramı’na hep birlikte erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı, İslam Aleminde, Rabbimizin verdiği nimetlere şükretmemizi, onları paylaşmamızı, cömertlik ve diğerkâmlık meziyetlerini hayata geçirebilmemizi gerek insanlık aleminin birer üyesi gerek ümmet gerekse millet olmanın gerektirdiği hasletleri kavramamızı, Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ temelinde ifadesini bulan inancımız ve kültürümüzün manevi değerlerini en gerçek şekilde yaşamamızı sağlayan çok önemli bir zaman dilimidir. Bu özel zaman diliminin, İnsanlık âleminin karşı karşıya bulunduğu savaş, salgın hastalıklar ve yokluklar gibi temel meselelerde, tüm dünyaya verilen önemli bir mesaj ve çözüm önerisini de içinde barındırdığına yürekten inanıyorum. Milletimizin Kurban Bayramı’nın anlam ve önemi çok iyi kavrayarak, köklü kültürü ve manevi değerlerine bağlılığıyla bugüne kadar olduğu gibi el ele, huzur, güven ve birlik beraberlik içinde daha nice bayramlara erişeceğine inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Bartınlı hemşerilerim olmak üzere tüm insanlık aleminin, İslam dünyasının ve milletimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, mutluluk, barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Ayhan Tepe Kurban Bayramı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›