Başkan Kızılay’a teşekkür etti

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kızılay Genel Merkezi Afet Yönetim Genel Müdürü İbrahim Özer ve Kızılay Bartın Şube Başkanı Dr. Önder Recep Acıbal’a Bartın Belediyesince yürütülen sel çalışmaları hakkında bilgiler vererek, “bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ve büyük bir özveriyle çalışan Kızılay’a teşekkür ediyor, şükranlarımız sunuyorum” dedi.
Bu haber 2022-07-07 10:03:17 eklenmiş ve 90 kez görüntülenmiştir.

 

Kızılay Genel Merkezi Afet Yönetim Genel Müdürü İbrahim Özer ve Kızılay Bartın Şube Başkanı Dr. Önder Recep Acıbal, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ettiler.

 

 

Başkan Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyarette Bartın’da yaşanan afet sonrasında yapılan çalışmalar konuşuldu.  

 

 

Bartın Belediyesince yürütülen sel çalışmaları hakkında misafirlerine bilgiler veren Akın,  Kızılay Genel Merkezi Afet Yönetim Genel Müdürü İbrahim Özer ve Kızılay Bartın Şube Başkanı Dr. Önder Recep Acıbal’a teşekkür etti.

 

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Akın, “Şehrimizin yaşanan sel afetinin yaralarını sarmak için tüm kurum ve kuruluşlarla birlik, beraberlik içinde çalışıyoruz. Halkımızın yaralarını sarmak adına mesai saati gözetmeksizin her an sahadayız. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ve büyük bir özveriyle çalışan Kızılay’a teşekkür ediyor, şükranlarımız sunuyorum. En kısa zamanda şehrimizi eski günlerine döndüreceğiz.” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›