“Bizim için paha biçilmez bir mutluluk”

Bartın halkının teveccühüne layık olmak için gece gündüz demeden çalışarak uzun yıllar hizmet verecek, kentin çehresini değiştiren, atıl ve karanlık noktaları aydınlatan projeler hazırlayıp hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Belediye olarak halkımızın teveccühüne layık olmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Halkımızın hizmetlerimizden memnun olduğunu görmek bizim için paha biçilmez bir mutluluk.” dedi.
Bu haber 2018-11-21 10:31:09 eklenmiş ve 385 kez görüntülenmiştir.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Makam odasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü.

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik yaptığı konuşmada Bartın’a kazandırdığı değerli hizmetleri dolayısıyla Başkan Akın’a teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise yaptığı konuşmada Bartın halkının teveccühüne layık olmak için gece gündüz demeden çalışarak uzun yıllar hizmet verecek, kentin çehresini değiştiren, atıl ve karanlık noktaları aydınlatan projeler hazırlayıp hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyerek “Belediye olarak halkımızın teveccühüne layık olmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Halkımızın hizmetlerimizden memnun olduğunu görmek bizim için paha biçilmez bir mutluluk. Çalışmalarımızı aynı kararlılık ve azimle sürdürerek Bartın’a ve halkımıza hizmet noktasında ne lazımsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Cemal Akın misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın MHP Bartın İl Başkanlığı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›