Akın: “Teşekkür ediyorum”

İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın İsmail Çataklı ve Bartın Valisi Sayın Nurtaç Arslan ile birlikte AFAD Gönülleriyle Gazhane Kültür Parkı’nda bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “tamamıyla kendi istekleri doğrultusunda, dayanışma ve yardımlaşma amacıyla bireysel çıkarlarını gözetmeksizin hiçbir maddi beklentisi olmadan sadece topluma faydalı olmak arzusuyla fiziksel gücünü, zamanını, bilgi birikimini, yeteneğini ve deneyimini kullanarak afet ve acil durum sırasında ve sonrasında bizlere büyük katkıda bulunan AFAD Gönüllülerine teşekkür ediyorum” dedi.
Bu haber 2022-07-06 10:46:30 eklenmiş ve 90 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve Bartın Valisi Nurtaç Arslan ile birlikte AFAD Gönülleriyle Gazhane Kültür Parkı’nda bir araya geldi.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve Bartın Valisi Nurtaç Arslan ile birlikte, yoğun sağanak yağış sonrası Bartın’da yaşanan sel afetinde, taşkına neden olan bölgelerde yürütülen çalışmalara destek vermek amacıyla Bartın’a gelen AFAD Gönüllüleriyle bir araya geldi.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, taşkın sırasında ve sonrasında fedakârca çalışan ve yoğun mesai harcayan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, AFAD Gönüllülerine teşekkür etti.

 

 

Başkan Akın, “İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın İsmail Çataklı ve Bartın Valimiz Sayın Nurtaç Arslan ile birlikte ülkemizin dört bir yanından bizlere yardıma koşan AFAD Gönüllülerimizle Gazhane Kültür Parkı’nda bir araya geldik. Tamamıyla kendi istekleri doğrultusunda, dayanışma ve yardımlaşma amacıyla bireysel çıkarlarını gözetmeksizin hiçbir maddi beklentisi olmadan sadece topluma faydalı olmak arzusuyla fiziksel gücünü, zamanını, bilgi birikimini, yeteneğini ve deneyimini kullanarak afet ve acil durum sırasında ve sonrasında bizlere büyük katkıda bulunan AFAD Gönüllülerine teşekkür ediyorum. Allah ülkemizi, milletimizi afetlerden korusun. Geçmiş olsun Bartın’ım” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›