Sel çalışmaları görüşüldü

Durum değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “sel afetinin izlerini silebilmek için 24 saat esasına göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu zorlu süreci en kısa zamanda aşmak amacındayız. Bunun içinde tüm ekiplerimizle sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Bu haber 2022-07-05 11:14:28 eklenmiş ve 140 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Necmi Balık, Erol Demirkoparanoğlu, Hasan Arınan, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik ve daire müdürleri katıldı.

 

 

Toplantıda yapılan ve yapılacak olan çalışmaları görüşüldü.

 

 

Toplantının ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Sel afetinin izlerini silebilmek için 24 saat esasına göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu zorlu süreci en kısa zamanda aşmak amacındayız. Bunun içinde tüm ekiplerimizle sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızın daha sağlıklı ilerlemesi amacıyla da Belediye Başkan Yardımcılarımız, daire müdürlerimiz ve teknik personelimiz ile çalışmalarımızı değerlendirip bundan sonra gerçekleştireceğimiz çalışmaların yol haritasını çizdik.  Bartın Belediyesi olarak sahadayız. Vatandaşlarımızın yanında ve emrindeyiz. İnşallah kısa sürede selin izlerini silerek hayatın normale dönmesini sağlayacağız” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›