Başkan çalışmaları inceleyip talepleri dinledi

Bartın’da sel afetinin ardından su baskını yaşanan noktaları sık sık ziyaret ederek vatandaşlarının taleplerini dinlemeye devam eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “afetin yaralarını sarmak için tüm personelimiz ve ekipmanlarımızla halkımızın hizmetindeyiz” dedi.
Bu haber 2022-07-05 10:54:19 eklenmiş ve 58 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Sel afetinin yaşandığı ilk andan itibaren yapılan çalışmaları yakından takip eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, su baskını yaşanan noktaları sık sık ziyaret ederek vatandaşlarının taleplerini dinlemeye devam ediyor.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı ve Bartın Belediyesi Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik ile birlikte çalışmaları yakından takip eden Başkan Cemal Akın, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle afetten etkilenen vatandaşların taleplerini dinliyor.

 

 

“Vatandaşlarımızın isteklerini dinleyip çalışmalarımıza yön veriyoruz”

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, afetin yaralarını sarmak için tüm personel ve ekipmanlarla hizmet verdiklerini söyledi.

 

 

Akın açıklamasında, “Yaşadığımız afet sonrası normale dönme adına çalışmalarımız aralıksız devam ederken gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerle vatandaşlarımızın isteklerini dinleyip çalışmalarımıza yön veriyoruz. Sık sık sel afetinin yaşandığı bölgeleri ziyaret ederek hem buralarda yapılan çalışmaları inceliyor hem de vatandaşlarımızın talep ettikleri çalışmaları dinliyoruz.   Afetin yaralarını sarmak için tüm personelimiz ve ekipmanlarımızla halkımızın hizmetindeyiz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›