Bakan Soylu, yol arkadaşını unutmadı

İlimizde yaşanan sel felaketinin ardından incelemelerde bulunmak üzere Bartın’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz’i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akdeniz, esnafların sıkıntı ve talepleriyle ilgili hazırladığı dosyayı sunarak karşılıklı bilgilendirme içeren bir görüşme gerçekleştirdi.
Bu haber 2022-07-04 15:52:00 eklenmiş ve 94 kez görüntülenmiştir.

 

Akdeniz, esnafın sorunlarını ve taleplerini iletti

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

İlimizde yaşanan sel felaketinden ötürü yerinde incelemelerde bulunmak için bölgemize gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberinde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş ile birlikte Bartın ESOB ve Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz’i ziyaret etti.

 

 

Bakan Soylu’nun parti genel başkanlığı döneminde Bartın Teşkilatında görev alan yol arkadaşı Yılmaz Akdeniz’e yakın ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akdeniz, esnafların sıkıntı ve talepleriyle ilgili hazırladığı dosyayı sunarak karşılıklı bilgilendirme içeren bir görüşme gerçekleştirdi. Akdeniz’in talepleri doğrultusunda Bakan Soylu, her konuda Bartın’ın yanında olarak yaraların sarılacağını, devletin tüm kurumlarının her zaman olduğu gibi desteklerine devam edeceğini bildirdi.

 

 

Ziyaretin sonunda Oda Başkanı Akdeniz, ziyaret anısına Bakan Soylu’ya eşine verilmek üzere Bartın’a özgü tel kırma hediye etti.Kaynak: Bakan Soylu, yol arkadaşını unutmadı

ETİKETLER : Yılmaz Akdeniz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›