Kalaycı, dur durak demeden programlarına devam ediyor

Yoğun ziyaret programlarına devam ederek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, “AK Parti her zaman milletin partisidir ve öyle olmaya devam edecektir. 2002’den bu yana ülkemizin çözülemez denilen sorunlarını çözen, kangren olmaya yüz tutmuş sorunlarına neşter vuran partimiz, bu anlayışını sürdürmeye devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Bu haber 2022-06-27 09:53:16 eklenmiş ve 112 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, geçtiğimiz haftayı yoğun ziyaret ve etkinlik programıyla tamamladı.

 

 

İl Başkan Yardımcıları ile hemen hemen haftanın her günü esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Kalaycı, bir yandan da davet edildiği etkinlik ve programlara katıldı.

 

 

Kalaycı’ya ziyaret programlarında İl Başkan Yardımcıları Dinçer Çavuşoğlu, Hakan Yurtsever, Muhammet Cengiz Yalçın, Fahrettin Özkaya, Sercan Ayhan, Hüseyin Demirci, Gürkan Hızarcı, Satı Aral ile Mukaddes Bilgin de eşlik etti.

 

 

Yoğun bir parti programı sürdürdüklerini ifade eden Başkan Kalaycı, “Sadece seçimden seçime değil, her zaman halkımızla iç içeyiz. Hemen hemen her günümüzü vatandaşlarımızın arasında geçiriyoruz. Onların taleplerini dinliyor, sorunlarının çözümü için gerekli girişimleri gerçekleştiriyoruz. Partimizin kurulduğu günden bu yana şiar edindiğimiz milletinin yanında olma düsturunu partimizin bayrağınız devraldığımız günden bu yana gururla taşıyoruz. AK Parti her zaman milletin partisidir ve öyle olmaya devam edecektir. 2002’den bu yana ülkemizin çözülemez denilen sorunlarını çözen, kangren olmaya yüz tutmuş sorunlarına neşter vuran partimiz, bu anlayışını sürdürmeye devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Her zaman dediğimiz gibi onlar konuşur, AK Parti yapar. Sağlıktan, tarıma, eğitimden, sanayiye Cumhuriyet tarihinin en fazla yatırımını 20 yıllık iktidarımız döneminde biz gerçekleştirdik. Zamanında IMF kapılarında gezen, ekonomisini, karar mekanizmalarını küresel sermayenin eline bırakan iradeden bugün bağımsızlık yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu ilerlemeyi, gezi olayları ile 17-25 Aralık yargı darbesi ile ve en son 15 Temmuz kalkışması ile durdurmak isteyen güçler pandemiden de kaynaklı ekonomik sorunları büyütmek için ellerinden geleni yapıyor. Yalnız ne yaparlarsa yapsınlar, Akdeniz’deki haklarımızdan vazgeçmeyecek, Suriye ve Irak’ta terör yuvaları oluşmasına izin vermeyecek, bağımsız Türkiye yolunda hedeflerimizden şaşmayacağız. Bu sorunların üstesinden gelecek olan yine AK Partidir. Önümüzdeki dönemde de bunu göstereceğiz. Küresel sıkıntıların sona ermeye başlaması ile ülkemiz büyümesini daha da hızlandıracak, milletimiz için koyduğumuz hedeflere koşarak ilerlemeyi sürdüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

ETİKETLER : AK Parti Turhan Kalaycı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›