“Bartın halkımız her şeyin en iyisine layık”

Sanayi sitesi içinden geçen ana yolda sıcak asfaltla yol düzenleme çalışması gerçekleştiren Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hız kesmeden çalışmalara devam ediyor.
Bu haber 2022-06-25 10:54:50 eklenmiş ve 132 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Küçük Sanayi Sitesi girişini TOKİ Köprüsü’ne bağlayan, sanayi sitesi içinden geçen ana yolda sıcak asfaltla yol düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Şehrimizin ihtiyaç duyulan noktalarında Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından çalışma yapılıyor. Bu kapsamda da son olarak Gölbucağı Mahallesi’nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi girişini TOKİ Köprüsü’ne bağlayan, sanayi sitesi içinden geçen ana yolda sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. Ortalama olarak 3 bin ton asfalt kullanılacak. Bu da maliyet olarak 2.5-3 milyonluk bir harcama yapılıyor. Halkımızın ulaşımda sıkıntı yaşamaması adına bu çalışmaları yapıyoruz. Bartın Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getiriyoruz. Buradaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ihtiyaç duyulan diğer noktalarla ilgili plan program çerçevesinde çalışma yapılacak. Bartın halkımızın her şeyin en iyisine layık. Çalışmalarda emek veren personelimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›