Ağdacı’da kanalizasyon hattı çalışmaları başladı

Bartın Belediyesi, Ağdacı Mahallesi’nde 8.5 kilometrelik 1. etap kanalizasyon çalışmasına başladı. Belediye Başkanı Cemal Akın, çalışmalar tamamlandığında Ağdacı Mahallesi’nde alt yapının sorunsuz hale getirileceğini belirtirken Bartın Belediyesi’nin gücüne vurgu yaparak “Altyapısıyla üstyapısıyla sorunsuz bir Bartın inşa ediyoruz. Biz güçlü bir Belediyeyiz. Milletin verdiğini yine milletimize bu hizmetlerle geri veriyoruz” dedi.
Bu haber 2022-06-24 11:42:39 eklenmiş ve 74 kez görüntülenmiştir.

 

“Biz güçlü bir Belediyeyiz”

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatı doğrultusunda Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Ağdacı Mahallesi’nde kanalizasyon hattı yapım çalışmalarına başlandı.

 

 

8.5 kilometrelik 1. etap kanalizasyon çalışması tamamlandığında alt yapı sorunsuz hale getirilmiş olacak. Başlatılan çalışmaları Ağdacı Mahallesi Muhtarı Hamit Kökoğlu ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Cemal Akın, gerekli talimatları verdi.

 

 

İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “2022 yılı yatırım programı kapsamında Ağdacı Mahallemizde doğal gaz hattı çalışması gerçekleştirmiştik. 10 kilometrelik doğalgaz hattı çalışmasının tamamlanmasının ardından kanalizasyon hattı ile ilgili çalışmaların da startını verdik. Kanalizasyon hattı yapım çalışmaların mahallemizin Muhtarı Sayın Hamit Kökoğlu ile birlikte 8.5 kilometrelik 1. etap kanalizasyon çalışmasını yerinde tetkik ettik. Kanalizasyon çalışmalarının ardından da üstyapıyı düzenleyeceğiz. Tüm mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

 

“Milletin verdiğini yine milletimize geri veriyoruz”

 

 

Akın; “15 mahalle olarak doğal gazla ilgili ihale yaptırmıştık. Ancak sonradan mahalle olan Gecen, Şiremirçavuş, Karaçay ve Ağdacı bölgesine bu dönem içerisinde su, altyapı ve üstyapı işle ilgili ne gibi ihtiyaçları varsa karşılamak için çalışmaların startını verdik. Karaçay, Şiremirçavuş ve Gecen’de altyapı çalışmaları tamamlandı. Münferiden küçük yerler kaldı. Altyapısı tamamlanan noktalarda da üst yapı ile ilgili çalışma yapıyoruz. Şuanda Ağdacı’da 8.5 kilometre kanalizasyon yapıyoruz. Bakıldığı zaman bu hizmetler ciddi bütçelere mal oluyor. Geçmişte bu tür işler İller Bankası kanalıyla yapılmış. Halen o borçları ödüyoruz. Ancak biz göreve geldiğimiz günden buyana yaptığımız bu işleri peşin para ile yapıyoruz. Borçla hizmet yapmıyoruz. Malzemelerin çok pahalı olduğu bu dönemde böylesine önemli hizmetleri borç almadan gerçekleştirebilen bir belediyemiz var. Bu çalışmaların yanı sıra Bartın’ı ileriye taşımakla ilgili de imar yaptık. 15 mahallemizde doğalgaz ve kanalizasyon anlamında tüm çalasımlar tamamlanmıştı. Sonradan mahalle olan 4 mahallemizle ilgili de kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak, altyapısıyla üstyapısıyla sorunsuz bir Bartın inşa ediyoruz. Biz güçlü bir Belediyeyiz. Milletin verdiğini yine milletimize bu hizmetlerle geri veriyoruz” diye konuştu.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›