Meslek Komite Toplantıları projelere yön veriyor

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nda yıl boyunca süren Meslek Komiteleri toplantılarına 2022 yılında Müşterek Meslek Komitesi toplantısı ile devam ediyor. Toplantılarda meslek gruplarının yaşadıkları sorunlar görüşülürken bu sorunların ivedilikle çözüme kavuşturulması hedefleniyor. Meslek Komiteleri toplantıları yapılacak proje çalışmalarına da yön veriyor.
Bu haber 2022-06-23 15:27:53 eklenmiş ve 82 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nda komitelerin sektörel ve uygulamadaki sorunlarının çözüm önerileri ile birlikte ele alındığı müşterek meslek komiteleri toplantıları geniş katılımlarla sürüyor.

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Kanbur, TSO Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalıkoğlu, Meclis Üyeleri Feridun Çavuşoğlu, Sertaç Şimşek, Faruk Arabacıoğlu, İhsan Özleyen, Mehmet Somaklı, TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara ve Meslek Komiteleri Koordinatörü Elif Bulut’un da hazır bulunduğu toplantılarda meslek komiteleri temsilcileri bir araya geldi.

 

 

Bu toplantılar sektörlerin sesi oluyor

 

 

Bartın TSO Başkanı Halil Balık meslek komiteleri toplantılarına yönelik açıklamasında, “İlimizin ve üyelerimizin yararına olan faaliyetlerde bulunurken yine üyelerimizin sorunlarına yönelik çözüm odaklı çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz. Bartın TSO yönetimi olarak her türlü fikre ve projeye açığız. Bunun için 2021 yılı boyunca devam eden meslek komiteleri toplantılarını 2022 yılında da sürdürüyoruz. Bu toplantılarda üyelerimizin sektörlerindeki sorunları karşılıklı ve yüz yüze görüşme imkânı buluyoruz. Toplantılarda not edilen sorunları ve talepleri ilgili kurum ve kuruluşlara aktarıyoruz. Ayrıca meslek komitelerimiz sektör bazlı sorunların tarafımıza iletilmesiyle beraber oda-üye kaynaşmasında en önemli görevi üstlenen, vazgeçilmez organlarımızdır. Bu sebeple meslek komitelerimizle sık sık bir araya gelmeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Projelerimizi de odayı temsil eden yöneticiler olarak meslek komitelerimizle paylaşıyor, onların fikirleriyle birlikte değerlendiriyoruz. Yani hem işbirliği hem de fikir birliği içerisinde ortak akıl mantığı ile hareket ediyoruz. Bartın’da ekonomik gelişmeler sağlanması, istihdamın ve ihracatın artırılması, üyelerimizin ihtiyaçlarına en hızlı şekilde yanıt verecek çalışmaları sağlamak adına gerçekleştirdiğimiz toplantılar son derece verimli geçiyor. Bu noktada meslek komitelerimize ve üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bilinmesini isteriz ki bu toplantılar sektörlerin sesi oluyor. Bu ses şehrimiz ve üyelerimiz için yapılacak çalışmalara da yön veriyor” dedi.

 

 

Toplantının devamında Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık tarafından meslek komitesi başkanları ve üyelerine yönetim kurulu faaliyetleri ve yürütülen projeler hakkında bilgiler aktarıldı.

 

 

Toplantı, aylık olarak gerçekleştirilen komite toplantılarında görüşülen konular ele alınarak fikir alışverişinin ardından sona erdi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : TSO Halil Balık
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›