Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kurulu toplandı

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, “Bartın’ın ilk kadın valisi” unvanını da taşıyan Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirildi.
Bu haber 2022-06-23 15:15:46 eklenmiş ve 80 kez görüntülenmiştir.

 

Toplantıya Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Vali Yardımcısı Miraç Akbulut, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Deniz Yılmaz başta olmak üzere birçok kurum müdürü ve ilgili birim amirleri katıldı.

 

 

Kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekilen toplantıda istişareler yapıldı.

 

 

Toplantıya katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kadına yönelik şiddetin olmadığı bir toplum için mücadele ettiklerini belirtirken tüm dünyada şiddetin yerine hoşgörü ve sevginin olduğu bir yaşam dilediğini söyledi.

 

 

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Kadına yönelik şiddetin ortadan kaldırılması, kapsamlı ve eşgüdümlü politikaların birlikte uygulanmasıyla mümkündür. Paydaş kurumlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarla kadına yönelik şiddetin olmadığı bir toplum için gayret ediyoruz. Ülkemizde ve tüm dünyada şiddetin yerine hoşgörünün ve sevginin olduğu huzurlu bir yaşam diliyorum. Toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Kadına şiddet
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›