Başkan davetleri es geçmiyor!

Özel gün davetlerine katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak olan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların her zaman yanında olduğunu ve bundan sonra da her zaman halkın emrine amade olmaya devam edeceğini dile getirdi.
Bu haber 2022-06-22 09:47:10 eklenmiş ve 74 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, özel gün davetlerine katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oldu.

 

 

Başkan Akın, hafta sonu ilk olarak Yeşim- Sercan Kunt çiftinin evladı Defne Ada’nın 1. Yaş günü etkinliğine, Belediye Personeli Anıl Kabadayı ve Yeşim Kabadayı’nın evlatları Barlas’ın Gecen Mahallesi’nde gerçekleştirilen 1.yaş günü etkinliğine katıldı.

 

 

Akın, minik Barlas ve Defne Ada’ya aileleriyle birlikte sağlıklı mutlu ve huzur dolu bir ömür diledi.

 

 

Doğum günü etkinliklerinin ardından da Akın, Duran ve Oğuz ailelerinin evlatları Melek ve Erdem’in, Zuhal-Tansel Akyıldız’ın kızı Ezgi ile Yeter-Erdoğan Kabaoğlu’nun oğlu Yusuf’un, Hanım-Bahri Malakçı’nın kızı Işıl ile Müyesser-Abdullah Altunsaban’ın oğlu, Villa Park Düğün Salonu sahiplerinden Umut’un, Meliha-Adem İlhan’ın kızı Tuğba ile Ayşe Olgun-Murat Yüksel’in oğlu Samet’in, Soy ve Özer ailelerinin evlatları Şeyma ile Gökhan'ın, Alptekin ve Kayrancı ailelerinin evlatları Cansu ile Lütfullah'ın Keskin ile Kahraman ailelerinin evlatları Sıla Yağmur ile Reha'nın nikah törenine katılarak, nikah akitlerini gerçekleştirdi.

 

 

Nikah akitlerini gerçekleştirdiği genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileyen Akın, aileleri ve çiftleri tebrik ederek, hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

 

 

“Allah damatlıklarını da göstersin”

 

 

Zeynep-Yıldırım Öztabak’ın oğlu Yavuz Sinan’ın, Hülya ve Kadir Günbey çiftinin oğlu Utku'nun, Ömür ve Ersin Çam çiftinin oğlu Fatih’in ve Nagihan ve Mehmet Ceylan çiftinin oğlu Ulaş'ın, Neslihan ile Celil Kanat çiftinin oğlu Emir Korhan'ın sünnet düğününe katılarak, Öztabak, Kanat, Çam, Ceylan ve Günbey ailelerinin sevinç ve heyecanına ortak oldu.

 

 

Törenle ilgili açıklamasında Akın; “Yavrularımız Yavuz Sinan’ın, Emir Korhan'ın, Fatih’in, Ulaş'ın ve Utku'nun sünnet düğünlerine katılarak, Öztabak, Kanat, Çam, Ceylan ve Günbey ailelerinin sevinç ve heyecanına ortak olmaktan büyük mutluluk duydum. Sünnet olan yavrularımıza sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. Allah damatlıklarını da göstersin” dedi.

 

 

Sünnet törenlerinin yanı sıra Başkan Akın, Emine-Yusuf Ünal’ın kızı Songül ile Filiz-Metin Keskin’in oğlu Çağrı’nın düğün törenine de katılarak hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

 

“Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız”

 

 

Katıldığı davet programlarının ardından Belediye Başkanı Cemal Akın, yaptığı açıklamada; “Hayata dair iyi kötü acı tatlı ne varsa birlikte yaşayıp derdine ve hüznüne de ortak olduğum vatandaşlarımızın tüm özel gün davetlerine de katılmaya gayret ediyorum. Vatandaşlarımızın bize ihtiyaç duyduğu her zaman yanlarında olarak üzerimize düşen konularda gerekli desteği vermeye çalışıyorum. Bundan sonrada aynı şekilde her zaman halkın emrine amade olmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›