10 bin 267 kişi faydalandı!

Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun Güler’i ve Açık Kapı Şube Müdür Vekili Nuray Türk’ü ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi olarak “üretken” ve “sosyal belediyecilik” anlayışıyla birçok çalışma ve projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Veren el ile alan elin buluştuğu Sosyal Paylaşım Merkezi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ettiklerine vurgu yapan Başkan Akın, “Vatandaşlarımız tarafından takdir toplayan bu hizmetlerden 2021 yılında toplam 4 bin 505 kişi faydalandı. Bağışçılar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören bu merkezden 2018 yılında 643 kişiye, 2019 yılında bin 107 kişiye ve 2020 yılında da 4 bin 12 kişiye destek verilmişti. Merkez kurulduğu günden bu yana toplam da 10 bin 267 kişi faydalanmış oldu” dedi.
Bu haber 2022-06-22 09:44:27 eklenmiş ve 186 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun Güler’i ve Açık Kapı Şube Müdür Vekili Nuray Türk’ü ziyaret etti.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, çalışmalarında kolaylık ve başarı diledi. 

 

 

Bartın Belediyesi olarak “Üretken” ve “Sosyal belediyecilik” anlayışıyla birçok çalışma ve projeyi Bartın halkının hizmetine sunduklarını belirten Başkan Akın, 2018 yılında hizmete açılan Sosyal Paylaşım Merkezi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olduklarını söyledi.

 

 

İhtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, giyim, eşya, odun hasta bezi, hasta yatağı, tekerlekli sandalye ve akülü sandalye yardımı yapılırken, öğrenci yardımı ve kadın dayanışma adı altında da yardımda bulunulduğunu kaydeden Başkan Akın, ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında Akın, şu ifadeleri kullandı:

 

 

“İhtiyaç sahibi ailelerimizin gıda yardımları, yakacak yardımları, barınma yardımları, tedavi destek yardımları, eğitim yardımları ve engelli ihtiyaç yardımları gibi çok sayıda önemli desteklerin verilmesinde aracı olan kurumumuzu ziyaret ettik. Vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulan Açık Kapı da Vakıf Müdürlüğümüz gibi önemli bir görevi yerine getiriyor. Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sayın Feridun Güler’e ve Açık Kapı Şube Müdür Vekili Sayın Nuray Türk’e bu çalışmalardaki özverisi için teşekkür ediyorum.

 

 

“Destek olmaya devam ediyoruz”

 

 

Bartın Belediyesi olarak bizler de ‘Üretken ve sosyal belediyecilik’ anlayışıyla birçok çalışma ve projeyi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 2018 yılında hizmete açtığımız Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’müze bağlı olarak faaliyet gösteren Sosyal Paylaşım Merkezimiz ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda, giyim, eşya, odun hasta bezi, hasta yatağı, tekerlekli sandalye ve akülü sandalye yardımı yapılırken, öğrenci yardımı ve kadın dayanışma adı altında da yardımda bulunuyoruz.

 

 

“Bu makamın emanetçileriyiz”

 

 

Vatandaşlarımız tarafından takdir toplayan bu hizmetlerden 2021 yılında toplam 4 bin 505 kişi faydalandı. Bağışçılar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören bu merkezden 2018 yılında 643 kişiye, 2019 yılında bin 107 kişiye ve 2020 yılında da 4 bin 12 kişiye destek verilmişti. Merkez kurulduğu günden bu yana toplam da 10 bin 267 kişi faydalanmış oldu.  Alan el ile veren eli buluşturuyoruz. Almış olduğumuz olumlu geri dönüşler bizleri çok mutlu ediyor. Bizler halkımızın destekleri ile bu makamın emanetçileriyiz. Bu emaneti de en iyi şekilde taşıyacağız. Halka hizmet de ibadettir diyerek bakıma muhtaç yaşlılarımız, engellilerimiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz. Şehrimize tüm kurumlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde hizmet ediyoruz.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›