Robotik kodlama kursunu başarıyla bitirenlere belge

Bartın Belediyesi Bilim Atölyesi ilkbahar dönemi Robotik Kodlama ve IOT (Nesnelerin İnterneti) Kursunu başarıyla tamamlayan 23 öğrenciye belgeleri verildi. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Teknolojiyle iç içe yaşayacağımız günlere doğru hızla ilerlerken atölye çalışmalarımızla sürece destek vermekteyiz. Çocuklarımız, gençlerimiz eğleniyorlar ve teknoloji üretiyorlar” dedi.
Bu haber 2022-06-21 10:45:06 eklenmiş ve 98 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Bilim Atölyesi ilkbahar dönemi Robotik Kodlama ve IOT (Nesnelerin İnterneti) Kursu sona erdi.

 

 

Kursu başarıyla tamamlayan 23 öğrenciye belgelerini Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın takdim etti.

 

 

Belge töreni sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın, şunları söyledi:

 

 

“Belediyemiz Bilim Atölyesi ilkbahar dönemi Robotik Kodlama ve IOT (Nesnelerin İnterneti) Kursumuz sona erdi. Kursumuzu başarıyla tamamlayan 23 öğrencimize belgelerini taktim ettim. Bu kursunuz bizim büyük önem verdiğimiz bir husus. Çocuklarımız geleceğin girişimcileri, yazılımcıları, tasarımcıları olacak. Robotik Kodlama Atölyemizde klasik eğitim anlayışının dışına çıkarak çocuklarımızı/gençlerimizi aktif olarak teknolojiyle buluşturuyoruz. Bu atölyemizde çocuklarımız/gençlerimiz, Mekanik, Elektronik ve Yazılım uygulamaları ile mühendislik temel derslerine giriş yapıyor.

 

 

Hem eğleniyorlar hem teknoloji üretiyorlar

 

 

Yazılım öğrenerek de bilgisayar programlama ve elektronik programlama gibi gelecekte tüm mühendislerin bilmesi gereken en önemli konuları şimdiden öğrenme fırsatı yakalıyor. Teknolojiyle iç içe yaşayacağımız günlere doğru hızla ilerlerken atölye çalışmalarımızla sürece destek vermekteyiz. Çocuklarımız/gençlerimiz eğleniyorlar ve teknoloji üretiyorlar. O nedenle bu kurslarımız büyük önem taşıyor. Bu kurslar için ciddi emekler sarf eden Robotik Kodlama Eğitici Eğitmenimiz Sayın Yücel Yüzlü ve Sayın Engin Durmuş’a teşekkür ediyorum.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›