Kavşak suyu ile buluşturmak için çalışmalar başladı

“Planlama ve uygulamayı birleştiren belediyecilik” anlayışıyla Kavşak Suyu Projesi kapsamında çalışmalarına devam eden Bartın Belediyesi Tuna Mahallesi 827. ile 828. Sokak ve çevresinde ikamet eden vatandaşları kavşak suyu ile buluşturmak için çalışmalara başladı.
Bu haber 2022-06-18 11:30:54 eklenmiş ve 94 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi, “planlama ve uygulamayı birleştiren belediyecilik” anlayışıyla, Kavşak Suyu Projesi kapsamında çalışmalar yapıyor.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Büyük önem verdiğimiz projeler arasında yer alan Kavşak Suyu Projemiz kapsamında ihtiyaç duyulan noktalarda çalışma yapıyoruz. Vatandaşlarımızın kavşak suyu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Tuna Mahallesi’nin bir bölümü, Hürriyet, Aladağ, Esentepe, Karaköy, Çaydüzü, Kemerköprü ve Orduyeri Mahallelerinin ardından şimdi de Tuna Mahallesi 827. ile 828. Sokak ve çevresinde ikamet eden vatandaşlarımızı kavşak suyu ile buluşturacağız. 10 tonluk depo kurulumuna başladık. Depo kurulumunun ardından 32’lik PPRC borularla kavşak suyu hattı çalışmasının tamamlanmasıyla bu sokak ve çevresindeki 5 çeşmeye kavşak suyu verilecek. Şu ana kadar proje kapsamında kent merkezinde ihtiyaç olan noktalara 12 adet 10’ar tonluk kompozit depo konuldu. Kent genelinde ihtiyaç olan noktalara 21 adet daha konulacak. Bunların 18 adeti 10 tonluk, 3’ü de 20 tonluk olacak. Geçmişte bu bölgeye de haftada bir gün tankerle kavşak suyu verilebilirken, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte çeşmelerden haftada 2 gün kavşak suyu akacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›