MHP’li kadınlardan kandil ikramı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bartın Kadın Kolları Başkanlığı, Mevlid Kandili dolayısıyla Arap Camii önünde vatandaşlara tatlı ikramında bulundu.
Bu haber 2018-11-19 15:54:56 eklenmiş ve 904 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

MHP Kadın Kolları Başkanlığı da artık gelenek haline getirdiği kandil ikramını Mevlid Kandili’nde de sürdürdü. MHP Kadınlar Arap Camii önünde vatandaşlara kandil dolayısıyla kandil ikramında bulundu.

 

 

Tatlı ikramı sonrasında yaptığı açıklamayla Bartın halkının ve İslam aleminin kandilini tebrik eden MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, “Mevlid Kandili, insanlığa rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V)’in doğumu vesilesiyle kutladığımız müstesna zaman dilimlerinin başında gelmektedir. Barış, sevgi ve rahmet Peygamberi Hz. Muhammed(S.A.V) gecede dünyamızı şereflendirmiştir. O'nun doğumu karanlık dünyamız için nurlu bir güneş olmuştur. O, insanların en hayırlı hayırlısı idi, doğruluk timsali idi. Allah'ın (C.C) insanlar arasından seçtıği güzel ahlakıyla, engin hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle, mütevazılığıyla bütün insanlığa kucak açan örnek bir şahsiyetti. O'nun yaşayışı, onun hadis-i şerifleri, onun sünneti sayesinde insanlığın önünde aydınlık bir devir başlamıştır. Mevlid Kandili, Peygamberimiz (S.A.V)'in yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır. Çünkü Peygamberimiz (SAV)'in ahlakı, erdemi ve yaşayış tarzı hayatımız boyunca bizlere örnek teşkil etmektedir. Ayrıca, böyle önemli gün ve geceler, manevi duygularımızı canlandıran, birlik, beraberlik ve kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın hat safhaya çıktığı müstesna zaman dilimleridir. Bu duygu ve düşüncelerle Bartınlı hemşerilerimin, Milletimizin ve tüm İslâm Âleminin Mevlid kandilini tebrik eder, cennet vatanımızın huzur ve mutluluğuna, Aziz Milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim.” dedi.

 

 

 

ETİKETLER : Bartın MHP Kadın Kolları kandil ikramı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›