“Gençlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına devam eden Bilim Atölyesi 8-13 yaş kursunu ziyaret etti.
Bu haber 2018-11-19 15:54:10 eklenmiş ve 301 kez görüntülenmiştir.

 

 

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin’inde hazır bulunduğu ziyarette eğitmenler Yücel Yüzlü ve Engin Durmuş ile yapılan çalışmalar hakkında sohbet eden Başkan Cemal Akın daha sonra öğrencilerin yapmış oldukları çalışmaları inceledi.

Gençlerin gelişimlerine katkıda bulunmak ve serbest zamanlarını daha verimli değerlendirebilmelerini sağlamak adına birçok çalışma yaptıklarını belirten Başkan Akın, gençlerin yanlarında olmaya ve onlara gereken desteği vermeye devam edeceklerinin altını çizerek “Bartın Belediyesi olarak gençlerimizin gelişimlerine katkıda bulunmak ve serbest zamanlarını daha verimli değerlendirebilmelerini sağlamak adına birçok çalışma yapıyoruz. Bu çalışmalarımızda bir tanesi olan Bilim Atölyemizde genç kardeşlerimiz çok başarılı çalışmalara imza atıyor. Bartın Belediyesi olarak gençlerimizin yanlarında olmaya ve onlara gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Değerli eğitmenlerimiz Yücel Yüzlü ve Engin Durmuş ‘a teşekkür ediyor, genç kardeşlerimize çalışmalarına başarılar diliyorum.”  dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Bilim Atölyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›