BİR PROJE DAHA HAYATA GEÇİYOR

KöyPark proje alanında gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “İçerisinde birçok sosyal donatıyı barındıracak olan bu güzel projemizi en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz” dedi.
Bu haber 2022-06-14 13:46:56 eklenmiş ve 80 kez görüntülenmiştir.

 

“En kısa sürede hizmete sunacağız”

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yapım çalışmaları devam eden KöyPark proje alanında gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

 

 

Başkan Akın, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Bartın’ımızı güzelleştirmeye, hak ettiği projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Kentimizin doğasını bozmadan vatandaşlarımızın gezebileceği, sosyalleşebileceği bir projeyi daha hayata geçirmek üzere KöyPark proje alanımızda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yapılan çalışmalar kapsamında hayvan barınağı beton dökümü gerçekleştirildi. Ayrıca çocuk oyun grupları da yerleştirildi. Bu çalışmaların yanı sıra kafeterya, tuvalet ve merdivenlerin yapım çalışmaları, çeşmelerin kayrak taşı kaplamaları, yürüyüş yollarının yapım çalışmaları, toprak tesviyesi, anıt alanları ve anıtların elektrik hattı çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Dünya bilim tarihine damga vuran bilim insanlarının anlatılacağı, dünyaca ünlü 8 Türk bilim insanının balmumu heykeli ve eserleri ile tüm Türk bilim adamlarının dijital anlatımlarının yer aldığı Türk Bilim Tarihi Müzesi’nin montaj çalışmaları da sürüyor. İçerisinde birçok sosyal donatıyı barındıracak olan bu güzel projemizi en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›