Akın, İstanbul’daki temaslarını sürdürdü

Beraberindeki heyetle birlikte İstanbul’da ki ziyaret programlarını sürdüren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın’ın kültürü ve doğasıyla ilgili bilgi verdi.
Bu haber 2022-06-14 13:42:00 eklenmiş ve 55 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve MHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte İstanbul’da ki ziyaret programlarını sürdürdü.

 

 

Hemşehrileriyle hasret gideren Belediye Başkanı Akın; Büyükçekmece Mimaroba Mahallesi Muhtarı Cengiz Üstünyer’i, Batı Karadenizliler Dernek Başkanı Erol Kocabaş ve Özbaşılılar Dernek Başkan Vekili Sadık Güzelbaş, BAKAŞDER Başkanı, BARKOZDER ve BARFED Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Arslan’ı, Büyükçekmece Bartın Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tuncay Üstünyer’i, İstanbul Sanat Gezginleri Derneği Başkanı Funda Maral’ı, Küçüksu Kasrı Müdürü Mustafa Çeliktaş’ı, Y. Mimar Sayın Davut Erensel’i, tenisçi Ali Rıza Aslan’ı, Muharrem Aydoğan’ı, Bayram Aydoğan’ı ve Hakan Çeliktaş’ı ve Rasim Güzelbaş’ı ziyaret etti. Gerçekleştirdiği bu ziyaretlerin yanı sıra Akın, esnaf ziyaretlerinde de bulunarak, Bartın’ın kültürü ve doğasıyla ilgili bilgi verdi. Akın, Dernek Başkanlarının ve dernek üyesi Bartınlıların katılımı ile gerçekleşen sohbet toplantılarında da Belediye projelerini anlattı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›