E-Dönüşüm ve Luca Uygulamaları anlatıldı

Bartın Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMO) başkanlığında seminer düzenlendi. Seminerde Luca Mali Müşavir ürün yöneticisi Alper Atak e-Dönüşüm ve Luca uygulamaları hakkında bilgiler verdi.
Bu haber 2022-06-11 12:10:29 eklenmiş ve 111 kez görüntülenmiştir.

 

Kübra Nur AK

Bartın Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMO) başkanlığında seminer düzenlendi. Seminerde Luca Mali Müşavir ürün yöneticisi Alper Atak e-Dönüşüm ve Luca uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

Bartın Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMO) başkanlığında toplantı salonunda seminer düzenlendi.

Seminere, Bartın Serbest Muhasebeciler Mali Müşavir Odası (SMMO) Başkanı Tuncay Maden, Bartın Şoförler Odası Başkanı Olcay Uzun, Luca Mali Müşavir (MMP) Ürün Yöneticisi Alper Atak, muhasebeciler ve stajyerler katılım sağladı.

Seminer SMMO Başkanı Tuncay Maden’in konuşması ile başladı.

“Eğitimlerimize devam edeceğiz”

Başkan Maden, 1 Temmuz’da Vergi Usul Kanunu 535 seri no’lu tebliğinin yürürlüğe gireceğinden bahsederek sözlerinin devamında, “26 Mayıs’ta giren gelir vergisi 320 numaralı tebliğ yürürlüğe girdi. Basit usullerle ilgili yeni düzenlemeler var. Alper hocam bunlarla ilgili bizlere bilgilendirme yapacak. Luca’nın yeni düzenlemeleriyle ilgili bizlere bilgiler sunacak. Bu eğitimleri düzenlememizde bizlere yardımcı olan TÜRMOB Genel Başkanımız Emre Kartaloğlu, Genel sekreterimiz Yahya Arıkan, Luca eğitmenlerimiz Cenk İçer ve Alper Atak’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bundan sonrada eğitimlerimiz sık sık devam edecek. Malumunuz sürekli yeni düzenlemeler oluyor sürekli yeni tebliğler yeni mevzuat değişiklikleri. Bu yüzden eğitimler çok önemli. Yeni dönemde yeni seçimden sonra ilk eğitiminiz, hepinize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Başkan Maden’in konuşmasının ardından MMP Ürün Yöneticisi Alper Atak e-Dönüşüm ve Luca uygulamaları hakkında düzenlediği sunumu sundu.

Atak, e-Belge ve e-Defter mevzuatındaki son değişiklikler, TÜRMOB Luca Özel Entegratörlük Hizmetleri ve Luca e-Defter Uygulaması ve Yeni Dijital Muhasebe Uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

Seminer, soru ve cevapların ardından son buldu.

 

ETİKETLER : smmmo bartın tuncaymaden
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›