Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’ndan muhteşem gece

Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nda bulunan yaklaşık 250 kişi Hotel Grand Astra’da düzenlenen kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Birçok yarışmada birinci olan ve sahne çalışmalarıyla göz dolduran Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun bu etkinliğine Belediye Başkanı Cemal Akın da katılırken çok sayıda kurs ve bu kurslarla bütünleşen etkinliklerle Bartın halkının kültürel ve sanatsal anlamda ihtiyaç duyduğu hizmetleri verdiklerini söyledi.
Bu haber 2018-11-19 15:41:54 eklenmiş ve 356 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesine katıldı.

Hotel Grand Astra’da gerçekleşen dayanışma yemeğinde topluluk üyelerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Cemal Akın, yaptığı konuşmada çok sayıda kurs ve bu kurslarla bütünleşen etkinliklerle Bartın halkının kültürel ve sanatsal anlamda ihtiyaç duyduğu hizmetleri verdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Bartın Belediye Başkanlığı görevimde 10’uncu yılımı yaşıyoruz. Göreve başladığımdan bu yana 20 bine yakın vatandaşımız kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerimizden faydalanmış. Bartın Belediyesi olarak altyapı ve üstyapı çalışmalarımızın yanı sıra kültüre, sanata ve sosyal çalışmalara da büyük önem veriyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalardan binlerce vatandaşımızın yararlanıyor olması bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Ayrıca bu kültüre, sanata ne kadar bağlı olduğumuzu da gösteriyor. Belediye olarak biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu sayıyı daha da yukarılara çıkarmak istiyoruz.

 

Bütün etkinlikler bu binada olacak

 

Fiziki olarak da şartları iyileştirmek için yine elimizden geleni yapıyoruz. Eski Hava Lokali’nin oraya 7 katlı bir Belediye Konservatuarı yapacağız. Proje çalışmaları tamamlandı, sadece imarla ilgili ufak bir sıkıntımız var inşallah bunu da yılbaşına kadar atlatacağız. Bütün etkinliklerimiz bu bina içerisinde olacak. En altta otoparkı ve garajı, üstte de kafesi, sosyal alanı olan bir bina olacak. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve yetişkinlerin ilgi ve ihtiyaç duydukları alanlarda kendilerini geliştirmelerine imkân sağlamak için bugüne kadar olduğu bundan sonrada gereken desteği veremeye devam edeceğiz.” dedi.

 

Konuşmasının ardından Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Eğitmeni Orhan Doğan, Başkan Akın’a çiçek ve bir tesbih hediye etti.

 

Yemek programına Bartın’ın kaliteli seslerinden Tarık Yüksel de söylediği şarkılarla renk katarken gruplar da oyunlarını sergiledi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›