Kastamonu’da Türk Dünyası günleri buluşması

Kastamonu Belediyesi tarafından düzenlenen Türk Dünyası Günleri etkinliklerine katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “bu etkinlikler kardeşlerin kucaklaşması oldu” dedi.
Bu haber 2022-06-06 13:54:11 eklenmiş ve 212 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kastamonu Belediyesi tarafından düzenlenen Türk Dünyası Günleri etkinliklerine katıldı.

 

 

1994 yılından 2014 yılına kadar kesintisiz yapılan 5 yıllık bir aranın ardından Kastamonu Belediyesi tarafından Türk Dünyası Günleri yeniden düzenlendi. Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Hüseyin Sözlü ve birçok belediye başkanının katılım sağladığı Türk Dünyası Günleri’ne Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’da Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte katıldı.

 

 

Kışla Parkı’ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan Kortej Yürüyüşü ile başlayan etkinlikler ve mapping gösterisi, Kafkas Kartalları gösterisi, panel ve dans gösterileri ile devam etti.

 

 

Kaya Kuzucu, İlyas Yalçıntaş ve Mehmet Sabir Karger konserlerinin de gerçekleştiği etkinliklerde protokol konuşmaları sonrası da çok sayıda proje için toplu açılış töreni yapıldı.

 

 

Akın, “bu etkinlikler kardeşlerin kucaklaşması oldu”

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “1994 yılından 2014 yılına kadar kesintisiz yapılan 5 yıllık bir aranın ardından Kastamonu Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Türk Dünyası Günleri’ne Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanımız Murat Demir ile birlikte katılım sağladık. Bu önemli gün münasebetiyle düzenlenen etkinliklerin ilki olan Kışla Parkı’ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan Kortej Yürüyüşünde Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Sayın Hüseyin Sözlü, değerli Belediye Başkanlarımız ve parti teşkilatımızla da sohbet etme imkanı bulduk. Kortej yürüyüşü ve mapping gösterisi, Kafkas Kartalları gösterisi, panel ve dans gösterileri gibi etkinlikler çerçevesinde 28 ülke ve özerk bölgeden temsilcilerle bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesine vesilesi olan bu etkinlikler kardeşlerin kucaklaşması oldu. Türk Dünyası adeta Kastamonu’da buluştu. Etkinliklerin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Sayın R. Galip Vidinlioğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›