Başkan Kırgızistan ve Kazakistan gruplarını ağırladı

Bartın 1. Uluslararası Çevre Şöleni kapsamında ilimize gelen Kırgızistan ve Kazakistan Ülkelerinin Halk Dansları Topluluk üyelerini Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın makamında ağırladı.
Bu haber 2022-06-06 09:50:24 eklenmiş ve 120 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın 1. Uluslararası Çevre Şöleni kapsamında ilimize gelen Kırgızistan ve Kazakistan ülkelerinin Halk Dansları Topluluk üyelerini makamında ağırladı.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyaretle ilgili açıklamasında Akın; “Belediyemizce düzenlenen Bartın 1. Uluslararası Çevre Şöleni kapsamında ilimize gelen Kırgızistan ve Kazakistan ülkelerinin Halk Dansları Topluluk üyeleri ile idarecileri belediyemize nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyaretleri esnasında topluluk üyeleri, ülkelerinin kültür elçisi olarak bizlere yerel müzik aletleriyle şarkılar çalarak, yöresel ürünlerini ve kıyafetlerini takdim ettiler. Biz de kendilerine güzel Bartın’ımızın yöresel ürünleri ve ilimizi tanıtıcı materyaller hediye ettik. Şölenimize sağladıkları katkıları ve nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›