Çevre dostu Başkan’a “çevre haftası” ziyareti

“Türkiye Çevre Haftası” dolayısıyla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Özcan beraberinde Bakanlık Müfettişi Ahmet Sandal, Çevre Şube Müdürü Ömer Yücel ve TVK Şube Müdürü Dilek Özkazanç ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.
Bu haber 2022-06-03 12:10:17 eklenmiş ve 125 kez görüntülenmiştir.

 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Özcan beraberinde Bakanlık Müfettişi Ahmet Sandal, Çevre Şube Müdürü Ömer Yücel ve TVK Şube Müdürü Dilek Özkazanç ile birlikte “Türkiye Çevre Haftası” dolayısıyla Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, bu önemli hafta münasebetiyle Bartın Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Bartın 1. Uluslararası Çevre Şöleni etkinlikleriyle ilgili bilgi verdi.

 

 

Nazik ziyaretleri için heyete teşekkür eden Akın, çalışmalarında kolaylık diledi.

 

 

İl Müdürü Özcan ise etkinliklerin düzenlenmesindeki emek ve katkılarından dolayı Başkan Akın’a teşekkür ederek, Çevre Haftası’nın önemini anlattı.

 

 

Ziyaretin sonunda Bakanlık Müfettişi Ahmet Sandal, kendisi tarafından yazılan “Başarıya çocukluktan gidilir” ve “Bir garip şey beş taş” isimli kitaplarını Başkan Akın’a hediye etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›