Başkan misafirlerini ağırladı

Bartın Belediyesi’ni ziyaret eden konuklarını başkanlık makamında ağırlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, sorun ve önerileri dinliyor.
Bu haber 2022-06-02 12:39:48 eklenmiş ve 71 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi’ni ziyaret eden konuklarını başkanlık makamında ağırladı.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, Gölbucağı Mahallesi Muhtarı Şermin Duran, Kutlubey Yazıcılar Köyü Muhtarı Muharrem Ateş ve Azası Nurettin Telli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanı Duran Iğıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Hüseyin Gümüşdağ, Makine Mühendisi Tayfun Altıok, Müteahhit Mehmet Ali Kızan, Işıkaltın İnşaat Şirketi Sahiplerinden Fikret İşlek, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Teşkilat mensuplarımızdan Ali Caner, Hatipler Köyü eski Muhtarı Abdullah Kahraman ve çok sayıda vatandaşı makamında ağırladı.

 

 

“Değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum”

 

 

Ziyaretlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Akın, “Değerli sivil toplum kuruluşları yöneticileri, muhtarlarımız, esnaf ve vatandaşlarımız belediyemize gelerek çeşitli konularda bilgimize danışıyor, sohbet ediyor, varsa sorunu ya da önerilerini sunuyor. Bu ziyaretler halkımızla aramızdaki yakınlığın pekişmesine vesile oluyor. Bizleri ziyaret eden ve hoş sohbetleri ile mutlu eden değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›