Asfalt ekipleri Karaköy Mahallesi’ndeydi

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce Karaköy Mahallesi 297. Sokak’ta gerçekleştirilen sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışmasının ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Üst yapısı ve alt yapısıyla uzun yıllar sıkıntı yaşanmayacak daha güzel ve modern görünüme sahip bir Bartın oluşturmak için tüm gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.
Bu haber 2022-06-02 12:16:19 eklenmiş ve 76 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karaköy Mahallesi 297. Sokak’ta sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.

 

 

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehrimizin birçok noktasında yoğun bir şekilde çalışıyor. İhtiyaç duyulan tüm mahallelerimizde plan program çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üst yapısı ve alt yapısıyla uzun yıllar sıkıntı yaşanmayacak daha güzel ve modern görünüme sahip bir Bartın oluşturmak için tüm gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu kapsamda da son olarak Karaköy Mahallesi 297. Sokak’ta sıcak asfalt ile yol çalışması gerçekleştiriyoruz. İnşallah çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp, vatandaşlarımıza sorunsuz ulaşım imkânı sağlayacağız. Görev alan personelimize kolaylık diliyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›