Uzman kadro ELFF Finans ailesinden öğle yemeği buluşması

Açıldığı günden bu yana hedeflerini tutturup büyümeye devam eden ELFF Finans Kredi Danışma Merkezi ailesi öğle yemeğinde bir araya geldi.
Bu haber 2022-06-01 15:43:14 eklenmiş ve 293 kez görüntülenmiştir.

ELFF Finans Kredi Danışma Merkezi Yöneticileri Enes Eser, Ferruh Yücel ve çalışanları öğle yemeğinde bir araya geldi. 


 


Uzman kadrosuyla tüm Türkiye'ye profesyonel finans ve kredi danışmanlık hizmeti veren ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi Yöneticisi Enes Eser, müşterilerine ihtiyacına göre en doğru krediyi kullandırdıklarını belirterek şunları söyledi: 


ELFF Finans Kredi Danışma Merkezi, bankacılık kanunlarının sözleşmelerine uygun olarak çalışmalarını sürdüren yasal bir danışmanlık şirketidir. 


Açıldığımız günden bu yana yüzlerce müşterimize kredi alma konusunda çalışma yaparak destek verdik. Çalışmalarını gün içinde başlatarak gün içinde sonuçlandıran ve aynı gün içinde müşterilerine yanıt veren danışmanlık şirketiyiz. tüm banka sorunlarınıza çözüm ortağı olma ve bu aşamaların sonlandırılmasına kadar yanınızda olmaya devam ediyoruz.


ELFF Finans Kredi Danışma Merkezi olarak sizlerin banka çalışmalarını inceleyerek sorunun nerede olduğunu tespit ediyor bu sorunun ortadan kaldırılması konusunda sizlere tam destek veriyoruz. Sadece Bartın’da değil Zonguldak, Karabük, Kastamonu başta olmak üzere tüm illere hizmet verdiğimiz ELFF Finans Kredi Danışma Merkezi olarak sıfır kkb notundan 1900 kkb notuna kadar olan tüm kredi notlarına işlem yapabiliyoruz. Kredi notu sıfır olan ve yüksek kredi notu olanlar arasında tabiki farklılık olacaktır fakat bunların uyum ve dengesini yakalamak ve kredi kullandırımı yapmak için çalışma yapılması gerekmektedir. Her ilden müşterilerimize yanıt vermeye çalışmaktayız. İşimizde iddialıyız tek gayemiz de kredi ihtiyacı olan ama kredi kullanamayan emekli olsun, ev hanımı olsun ihtiyaç sahibi herkesin mutluluğunu görmektir. Bunun için de yasalar çerçevesinde tüm ekibimizle en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz.”

ETİKETLER : Bartın ELFF Finans Kredi Danışmanlık Merkezi Enes Eser kredi başvurusu
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›