Akkaş’tan da Yıldırım’dan da spora ve sporcuya destek mesajı!

Bartın Gençlik Spor Kulübü (GHSİM) Başkanı Murat Yıldırım, beraberindeki sporcularla Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Akkaş, gençlerin sporda elde ettikleri başarılardan gurur duyduklarını ifade ederken “Bundan sonra da sporcularımıza desteklerimiz artacak devam edecektir. Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Kulüp Başkanı Murat Yıldırım da, Gençlik Spor Kulübü olarak hem gençleri spora yönlendirmek, hem de Bartın’ın ve ülkemizin adını sporda duyurmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
Bu haber 2022-05-31 12:28:28 eklenmiş ve 144 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın Gençlik Spor Kulübü (GHSİM) Başkanı Murat Yıldırım, düzenlenen müsabakalarda derece ile dönen kulüp sporcuları Judoda Türkiye Üçüncüsü Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Ecrin Naz Yalçın, Türkiye ikincisi Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Behice Çöntek, Gençler Serbest Güreş Türkiye ikincisi Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Eyüphan Gültekin ve Genç Erkekler B Kategorisi Halter Türkiye ikincisi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Mete Özkaya ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş’ı makamında ziyaret etti.

 

 

“Spora ve sporcularımıza desteklerimiz devam edecek”

 

 

Ziyarette sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Akkaş, gençlerin sporda elde ettikleri başarılardan gurur duyduklarını kaydetti. Kendisinin de Milli Atlet olduğunu hatırlatan Akkaş, “Gençlerimizin spor yapması, sporda başarı kazanması için bizlerde elimizden geleni yapıyoruz. Bartın’da da alanlarında kentimizi ve ülkemizi başarı ile temsil eden, bayrağımızı her müsabakada göndere çeken çok sayıda sporcumuz var. Onlarla gurur duyuyor, her zaman yanlarında ve destekçileri oluyoruz. Spor emek ve özveri işi. Gençlerimizin de emekleri ve özverileri tartışmasız takdir ve özgüyle karşılanması gereken bir durum. Onların bu emeklerinin karşılığını da en iyi şekilde vermemiz lazım. Devletimiz de sporcusuna verdiği desteklerle bunu en iyi şekilde yapıyor. Bundan sonra da sporcularımıza desteklerimiz artacak devam edecektir. Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

“Sporcularımızla gurur duyuyoruz”

 

 

Kulüp Başkanı Murat Yıldırım da, Gençlik Spor Kulübü olarak hem gençleri spora yönlendirmek, hem de Bartın’ın ve ülkemizin adını sporda duyurmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Yapılan çalışmaların neticelerini de hemen hemen her müsabakada aldıklarını kaydeden Yıldırım, “Sporcularımızla gurur duyuyoruz” dedi. Kulüplerinde Toplam 19 branşta 920 sporcunun bulunduğunu da aktaran Yıldırım, “Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Halil Akkaş da çalışmalarımızda bize her zaman destek oluyor. Devletimizin varlığını bize en iyi şekilde yansıtıyor. Kendisi de spordan gelme olduğu için, sporun ve sporcunun her zaman yanında. Bunun için kendisine teşekkür ediyorum. Kulüp olarak bu desteklerin karşılığını vermek için geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdürüyor, sporcularımızın başarısı için mücadele ediyoruz. Destekleri için Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Halil Akkaş’a destekleri için bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

ETİKETLER : Bartın Gençlik Spor Kulübü Murat Yıldırım Halil Akkaş
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›