“Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu” toplandı

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu, geçtiğimiz gün toplandı. Vali Vekili Abdullah Akdaş başkanlığındaki toplantıda tütün, alkol, uyuşturucu, sanal bağımlılık ve diğer tüm zararlı alışkanlıklarla mücadele konusunda bir önceki toplantıda alınan kararlar ve yürütülen faaliyetler değerlendirilirken, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.
Bu haber 2022-05-30 10:48:15 eklenmiş ve 94 kez görüntülenmiştir.

 

Bağımlılık ile mücadelede kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamak, temel stratejileri belirlemek, İl eylem planlarını hazırlamak, onaylamak ve uygulanmasını takip etmek ve değerlendirmek üzere oluşturulan “Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu” toplantısı Vali Vekili Abdullah Akdaş başkanlığında yapıldı.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başta olmak üzere birçok protokol üyesinin katılımıyla Valilik 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda tütün, alkol, uyuşturucu, sanal bağımlılık ve diğer tüm zararlı alışkanlıklarla mücadele konusunda bir önceki toplantıda alınan kararlar ve yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesinin ardından, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

 

Toplantı, bağımlılık ile mücadelede yapılması planlanan çalışmalar konusunda toplantıya katılanların görüş ve önerilerinin dinlenmesinin ardından  sona erdi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bağımlılıkla Mücadele
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›