Maskeler çiçek açtı!

Bartın Kemal Sabriye Ocakçı İlkokulu öğrencileri, ülke genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen e-Twinning Projesi’ne katılarak, koronavirüs pandemisi boyunca büyük bir özveri ile çalışan doktorlar ve diğer tüm sağlık çalışanlarına pandeminin simgesi haline gelen maskelerden yapmış çiçeklerle teşekkür etti.
Bu haber 2022-05-27 14:21:28 eklenmiş ve 187 kez görüntülenmiştir.

 

Kübra Nur AK

 

 

Bartın Kemal Sabriye Ocakçı İlkokulu Müdürü Fatih Sugeçti, 2/C sınıf öğretmeni Sevil Salan ve öğrencileri, Bartın Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi’ni (KETEM) ziyaret etti.

 

 

Burada pandemi savaşçısı doktorlar ve diğer tüm sağlık çalışanlarına şükranlarını sunmak, bir nebze de olsa yüzlerinde bir tebessüm oluşturabilmek için “Maskelerimiz çiçek açtı E-Twinning etkinliği” düzenleyen minik öğrenciler “Doktor Amca, Doktor Teyze hayatımızı size borçluyuz. Bakın maskelerimiz sayenizde çiçek açtı” diyerek Covid-19 pandemisinin başından beri yaklaşık 2 yıl boyunca adeta bir aksesuar gibi yüzümüzde taşıdığımız ancak virüs ile mücadelenin etkin materyallerinden biri olan maskelerden hazırladıkları çiçekleri sağlık çalışanlarına hediye ettiler.

 

 

Öğrenciler “Sevgili sağlık çalışanlarımız, sizinle çok mutluyuz. Çok canlara can olmanız dileğiyle şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

ETİKETLER : KETEM
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›