Akın, SPD Eyalet Milletvekili ile görüştü

Almanya’da SPD Eyalet Milletvekili ayrıca Lünen-Bartın Kardeş Şehir Derneği Başkanı Rainer Schmeltzer ile internet bağlantısı ile görüşme gerçekleştiren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, iki şehrin kardeşlik çalışmalarını arzuladığını dile getirdi.
Bu haber 2022-05-21 11:52:44 eklenmiş ve 57 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Almanya’da SPD Eyalet Milletvekili ayrıca Lünen-Bartın Kardeş Şehir Derneği Başkanı Rainer Schmeltzer ile internet bağlantısı ile görüşme gerçekleştirdi.

 

 

Görüşme ile ilgili açıklamasında Başkan Akın; “Almanya’da SPD Eyalet Milletvekili ayrıca Lünen-Bartın Kardeş Şehir Derneği Başkanı Rainer Schmeltzer ile internet bağlantısı ile görüştük. 25 Mayıs 2011 tarihinde kardeş şehir imzasını attığımız ve geçen 11 yıllık süreçte çeşitli ortak çalışmalar yaptığımız Lünen kentinde yaşayan ve Kardeş Şehir Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bartınlı dostumuz Mehmet Özkal’ın da eşlik ettiği görüşmeyi Lünen Belediyesi Entegrasyon Sorumlusu Aysun Aydemir koordine etti. Pandemi sürecinde fiili ziyaretlerin yapılamadığı iki şehrin kardeşlik çalışmalarının devamını arzuladığını belirten Sayın Shcmeltzer’e aynı doğrultuda dileklerimi ilettim” şeklinde ifade etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›