VALİ NURTAÇ ARSLAN’IN İLK ZİYARETİ ŞEHİT AİLESİNE OLDU

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bartın’a atanan ve bugün itibariyle görevine başlayan Vali Nurtaç Arslan, ilk ziyaretini şehit ailesine gerçekleştirdi.
Bu haber 2022-05-20 10:14:04 eklenmiş ve 184 kez görüntülenmiştir.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Bartın Valisi olarak atanan ve Bartın Valiliği önünde düzenlenen karşılama töreni ile görevine başlayan Nurtaç Arslan, ayağının tozuyla ilk ziyaretini şehit ailesine yaptı.

 

 

Vali Nurtaç Arslan ve eşi Doç. Dr. Yakup Arslan, 2019 yılında Hakkari'de görev yaptığı üs bölgesine yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Furkan Yılmaz’ın ailesini ziyaret etti.

 

 

Hakkari Davul Tepe üs bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu şehit düşen Bartınlı Jandarma Uzman Çavuş Furkan Yılmaz’ın Büyükkızılkum köyündeki baba evinde gerçekleşen ziyarette Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Komutan V. J. Alb. Yıldırım Özbaş, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yb. Safa Söylem, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Deniz Yılmaz ve İl Müftüsü Abdülcelil Çakar da hazır bulundu.

 

 

Şehidimizin ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Arslan, Şehitlerimizin emaneti aileleriyle bir arada olmaya ve onlarla ilgilenmeye özen göstereceğini, devletimizin şefkatli elinin daima üzerlerinde olacağını ifade ederek şehitlerimizin anne babalarına, eşlerine ve çocuklarına bir defa daha Allah’tan sabır diledi.

 

 

Vali Arslan, tüm şehitlerimiz için dua ederken şehit annesi Ayşe Yılmaz ve şehit babası Ayhan Yılmaz ile yakından ilgilenirken göreve başladığında yaptığı ilk konuşmasında şehit aileleri ile gazilere engellilere yaşlılara, yetimlere ve yoksulluk içinde olan vatandaşlarla bir arada olmaya özen göstereceklerini belirterek “Devlet olarak bugün olduğu gibi her zaman şehit ailelerinin ve gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” demişti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Nurtaç Arslan Bartın Valiliği
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›