“Kalan tüm zamanımı vatandaşlara ayıracağım”

AK Parti Bartın İl Yönetimi, Bartın Valisi Sinan Güner’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güner, resmi çalışmaları dışında kalan tüm zamanını vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye ayıracağını belirtti.
Bu haber 2018-11-14 15:21:51 eklenmiş ve 332 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, beraberinde İl Yönetimi ile birlikte Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü görevinden Bartın Valiliği görevine atanan Sinan Güner’i ziyaret etti.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette İl Başkanı Kalaycı, il yönetimi adına konuşma gerçekleştirerek,Vali Güner’e yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. İl Başkanı Kalaycı, vatandaş odaklı hizmetin önemine değinen Vali Güner’e görevinde başarılar diledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güner de Kalaycı’ya teşekkür ederken resmi çalışmaları dışında kalan tüm zamanını vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye ayıracağını belirtti.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti İl Başkanlığı Bartın Valisi Sinan Güner
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›