“Sivil toplum kuruluşları bizim için önemli”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı, Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcıları Sayın Gürkan Bozkurt ve Sayın Hasan Nuri Akça, Bartın Şube Başkanı Muhammet Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyesi Okan Alay, Zonguldak Şube Başkanı Sayın Mithat Bülent Bağcı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Recep Çömlek ve TÜRKAV Bartın İl Başkanı Emre Önder makamında ziyaret etti.
Bu haber 2022-05-14 12:10:00 eklenmiş ve 121 kez görüntülenmiştir.

 

Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcıları Sayın Gürkan Bozkurt ve Sayın Hasan Nuri Akça, Bartın Şube Başkanı Muhammet Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyesi Okan Alay, Zonguldak Şube Başkanı Sayın Mithat Bülent Bağcı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Recep Çömlek ve TÜRKAV Bartın İl Başkanı Emre Önder ile birlikte Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret ettiler.

 

 

Başkan Akın ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında, “Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcıları ve Türk Tarım Orman-Sen Zonguldak ve Bartın Şube yöneticileri, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı ve TÜRKAV Bartın İl Başkanı Emre Önder belediyemizi ziyaret ettiler. Çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunduk. Sendikalarımızın demokrasinin gelişmesi ve çalışanların haklarının korunması noktasında katkıları büyük. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bugünlerde sivil toplum kuruluşlarımızın yeri çok önemli, Bartın Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarının her zaman destekçisi olduğumuzu kendilerine ifade ettim. Değerli sendika temsilcilerimize nazik ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyor, sendikal faaliyetlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : TÜRKAV Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›