Basın İlan Kurumu’ndan ziyaret

Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret eden Basın İlan Kurumu Ankara Bölge Müdürü Murat Yürekli, Bölge Müdür Yardımcısı Engin Kaştaş, Hergün Gazetesi Sahibi Nihal Karaman, Bartın 74 Haber Gazetesi Müdürü Hasan Camcı ve Halk Gazetesi Muhabiri Tolga Akıner yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bu haber 2022-05-14 11:59:30 eklenmiş ve 152 kez görüntülenmiştir.

 

Basın İlan Kurumu Ankara Bölge Müdürü Murat Yürekli, Bölge Müdür Yardımcısı Engin Kaştaş, Hergün Gazetesi Sahibi Nihal Karaman, Bartın 74 Haber Gazetesi Müdürü Hasan Camcı ve Halk Gazetesi Muhabiri Tolga Akıner, Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, Basın İlan Kurumu’nun yürütmüş oldu faaliyetlerle ilgili bilgi alarak, belediye olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Göreve geldiğimiz günden buyana tüm kamu kurumlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet ediyoruz. Sürekli kurumlarımızla istişare halindeyiz. Basın dostu belediye olarak, ilimizin tanıtımı için yerel basının yaşaması ve gelişmesi için imkânlarımız doğrultusunda ihtiyaç duyulan her türlü gereken desteği vermeye hazırız. Belediyemizi ziyaret eden değerli misafirlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Basın İlan Kurumu Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›