“Belediye olarak her zaman kardeşlerimizin yanındayız”

Engelliler Haftası münasebetiyle Bartın Valiliği koordinesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Karaçay Piknik Alanında rehabilitasyon merkezlerinde ve kamuda özel eğitim gören engelli vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştirilen şenliğe TÜRKAV Bartın İl Başkanı Emre Önder ile birlikte katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Engelliler Haftası'nın, engelli vatandaşlara karşı olan hassasiyetin artmasına katkı sağlayacağını ümit ederek, tüm engelli vatandaşlara ve onların her an yanında olan ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur diledi.
Bu haber 2022-05-14 11:55:09 eklenmiş ve 100 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Engelliler Haftası münasebetiyle Bartın Valiliği koordinesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Karaçay Piknik Alanında rehabilitasyon merkezlerinde ve kamuda özel eğitim gören engelli vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştirilen şenliğe TÜRKAV Bartın İl Başkanı Emre Önder ile birlikte katıldı.

 

 

Etkinlik sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Engelliler Haftası, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve onları toplumsal hayatta daha etkin ve verimli kılmak adına her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan önemli bir farkındalık haftasıdır. Hafta münasebetiyle gerçekleştirilen etkinliklere Bartın Belediyesi olarak gereken desteği verdik. Her zaman olduğu gibi kardeşlerimizin yanındayız. Böylesine önemli bir haftada bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği olan başta Valimiz Sinan Güner’e, Vakıf Müdürümüz Feridun Güler’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Engelliler Haftası'nın, engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetin artmasına katkı sağlayacağını ümit ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların her an yanında olan kıymetli ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Engelliler Haftası
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›