Amasra Halk Eğitim’de madencilik kursu açılacak!

Amasra Halk Eğitim Merkezi, “Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde kazı tahkimat söküm işleri” konusunda madencilik kursu açmak için talep toplamaya başladı.
Bu haber 2022-05-12 14:37:44 eklenmiş ve 229 kez görüntülenmiştir.

 

Amasra Halk Eğitim Müdürlüğü, resmi internet sitesi aracılığıyla, “Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Kazı Tahkimat Modülü Kursu” kayıtlarının başladığını duyurdu. Konu ile ilgili olarak edindiğimiz bilgiye göre, şu an için sadece kursa olan talep belirlenmeye çalışılıyor. Ancak ilk yapılan başvurulan kursa ilginin oldukça yoğun olacağını gösteriyor. Talepte belli bir rakama gelindiğinde kursun geleceği de netleşecek. Genel Müdürlük’ten gerekli onaylar alındıktan sonra, talepte bulunanlara mail ya da telefon aracılığıyla geri dönüş yapılarak kursun başlayacağı tarih ve derslerin nerede ne zaman olacağı konusunda bilgilendirme yapılacak.

 

 

40 saat olması planlanan kursu başarı ile tamamlayan madenci adaylarına Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalar verilecek.

 

Bu arada Amasra B Sahası’nın işletme sahibi olan Hattat Holding’e bağlı HEMA’da işbayı yaptırılacak olan madenciler için de söz konusu belgeyi almanın zorunluluk olacağı öne sürüldü. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Amasra Halk Eğitim Müdürlüğü madencilik kursu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›