Kalaycı, Kandemir’i Genel Merkez’de ziyaret etti

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’i ziyaret etti.
Bu haber 2022-05-12 14:33:09 eklenmiş ve 192 kez görüntülenmiştir.

 

“Teşkilatlara ve Bartın’a inancım tam”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Önemli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’i ziyaret etti.

 

 

Bartın teşkilatlarının heyecan ve aşkı ile 2023 vizyonu doğrultusunda yeni destanlar yazacağına inançlarını tam olduğunu belirten Kalaycı, “Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'e bizleri makamında ağırladığı için büyük onur duyduk. En zor dönemler de bile Bartın liderine ve bu davaya sahip çıkmıştır. İl teşkilatımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ile bir araya gelerek 2023 öncesi yol haritamızı, yapılmış ve yapılacak çalışmaları sık sık değerlendiriyoruz. Bartın’da Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefe yürümeye hazır bir teşkilat var. Bartın teşkilatlarımızın heyecan ve aşkı ile inşallah 2023 vizyonu doğrultusunda yeni destanlar yazacağımıza inancım tamdır. 2023’teki büyük zaferimiz için yılmadan, yorulmadan Türkiye’nin her noktasında çalışmaya devam. Heyecanımızla, azimlerimizle, kararlılığımızla Bartın’a yeni destanlar yazacak ve AK Partimizi daha üst noktalara taşıyacağız” dedi.

 

 

Kalaycı, Kandemir’e günün anısına bir tablo hediye etti.

 

 

ETİKETLER : Turhan Kalaycı AK Parti
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›