Kılıç’tan Oda Başkanlarına ziyaret

S.S. Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Cüre’yi, Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferdi Özer’i ve Ulus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barış Gökalp ‘i makamlarında ziyaret eden Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç yapılacak olan projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Bu haber 2022-05-11 10:23:22 eklenmiş ve 150 kez görüntülenmiştir.

 

Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, S.S. Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Cüre’yi, Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferdi Özer’i ve Ulus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barış Gökalp ‘i ziyaret etti.

 

 

Olağan genel kurullarını tamamlayan esnaf odalarını ziyaret ederek oda başkanlarına ve yönetim kurullarına hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kılıç, ziyareti esnasında odaların mevcut durumları, esnaflarının sorunları ve ilçe ekonomisini kalkındırmaya yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Oda Başkanları nazik ziyaretlerinden dolayı Ulus Kaymakamı Kılıç’a teşekkür ettiler. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Mehmet Sadık Kılıç Ulus Kaymakamlığı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›